Jumaat, 25 Februari 2011

Tips Sambut Anniversary?

Aku tak sedar 3 Mac (Khamis) depan annirversary aku dan En.Suami. Dah 4 tahun rupanya kami kahwin, terasa macam baru semalam kenduri kahwin kami (haha,..nampak sgt tipu). Kalau yang dah kahwin, mesti tau kan, banyak yang kita dapat belajar melalui perkahwinan. Kalau masa bercinta (bg yg bercinta sebelum kahwin lah), semuanya perkara indah-indah aje, jarang ada yang tak indahnya.

Aku nak mintak idea dari korang, apa cara terbaik untuk menyambut ulang tahun perkahwinan?

13 ulasan:

mama tisya berkata...

luangkn ms berdua je ngan hubby...samada p mkn ke..bercuti ke..kita pernh buat time last year p honeymoon..rs mcm pengantin br padahal dh 4thn kawin...:) tkpn p spa ke

Em's Family berkata...

kalau tanye mira.. hmm pegi cuti jer.. kat dekat2 pun tak pe .. tak pun pi makan2 kat tempat yang best sikit.. anyway, in case terlupe.. Happy Anniversary

=sz= berkata...

may happily ever after! ...

tips? ahaaa...ku bukan orang2 yg romantika...
cukup sekadar ingatan & sambutan kecilan anak beranak ...
kalau sempat arrange short trip/vacation pun sweet gak ;)

Marina Fazzly berkata...

happy anniversary!!
org xtau nk suggestkan ape,
sbb org sendiri belum sambut..haha
cumanya tahun pertama perkahwinan org tahun ni,org bg fazzly baby la..hehehe

Huda berkata...

siyes x de idea :)
huda pulak bakal sambut ke 3 thn pada 14 mac ni..
tp hadiah dh survey sikit2..n wat kad sendiri gitu :)
plan nak g dinner kat area manjung ni je..

Farra Dhelina berkata...

bercuti kot yg best..tp ikut kadar kemampuan jugak kan..

maya amir berkata...

pegi bercuti:)..ngeeeeee

h4ni3 berkata...

dinner, dan kemudian diikuti dgn coti2 di tempat yg best :D

my name is Yana berkata...

gi la honeymoon sekali lg...hehe,,

isabelle berkata...

kalo dpt bermlm kat hotel ber2 mesti best...tp mana pulak nak ltk anak?
x smpi hati nak tggl.

mama_umar_maryam berkata...

nia, ni idea yg mayb zt nk buat thn ni..zt nk bwk kete dan konon2 buat surprise utk hubby plak..bwk la g cuti2 kt tmpt spesel sket..idea nipon cilok dr org ;p

Intan berkata...

Betul tu Nia...bercinta dan bila dah berkahwin byk perbezaan nya kan...

Nia dah nak masuk 4 tahun, kejap je kan...errr...idea ye...emmm...g lah candle light dinner berdua :)

Liza berkata...

tahun ni liza plan nak gi holiday dgn husband without the kids for our anniversary, slalu with the kids even for anniversary