Selasa, 1 Februari 2011

Tarikh Tutup Contest Extend & Gambar Hadiah Aksesori Wanita

Aku mintak maaf banyak-banyak pada semua yang dah menyertai
aku terpaksa extend sebab aku akan berada di Terengganu sepanjang minggu ni
dengan 'coverage' internet yang sangat limited. Jadinya, aku memang tak boleh nak check pun
mana-mana entry lepas tarikh tutup tu. Tapi, aku bukan extend lama pun, cuma beberapa hari.
Tarikh tutup yang baru adalah
7th February, 2011 (Isnin)
Kat bawah ni adalah hadiah aksesori wanita (gelang dan rantai) tajaan aku sendiri (hehe) untuk tempat pertama, kedua dan ketiga. Ini merupakan salah satu hadiah yang ditawarkan untuk


Lagi lama aku tengok, lagi sayang aku rasa nak jadikan hadiah (org mcm aku ni pun ada..huhu..). Tapi, sebab aku teringat satu kata-kata hikmah,
'kalau kita nak bagi hadiah kat orang, bagi la sesuatu yang kita suka'
Maka, aku dengan ikhlas hati nak bagi hadiah-hadiah ni pada pemenang.

Kalau korang berminat dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan, apa lagi, mari la join! Klik sini untuk join.
 Tarikh tutup Isnin depan (7th Feb) ya!

P/S : Aku akan cuba buat kunjungan balas pada blog korang setiap kali internet connection ok, insha'Allah!

7 ulasan:

Huda berkata...

bestnye hadiah2 tu :) hope ada rezeki nk dpt 1 :)

h4ni3 berkata...

arghhh..
idea tak mai jugak, camno ni?

transformed housewife berkata...

best2 hadiah. kalau dah tukar gambar nak kena hantar link sekali lg ke NIa? Belum tukar gambar tapi nak kepastian je dulu.

ana berkata...

tgh bercuti lg ye...bestnye...

tiefazatie berkata...

wah!sis kt tganu ke?katne la?
ifa kt batu burok je nie..hihi

psst..ifa pun suka gak n3 sis tue..tahniah!hihi

white rose berkata...

waaaahhh...
hadiah menarik...

sy SUKA SANGAT2...

~~@lyci@~~ berkata...

oh dah extend ekk.. ok, noted.. alahai, sukenya hadiah tu.. nak2 ;)