Ahad, 13 Februari 2011

Rahsia Buat Duit Dengan Nuffnang

Korang pernah dapat email macam ni?
Aku dah klik. Dan antara 6 senjata rahsia itu ialah

1) Blog kena berinformasi
2) Kena rajin update blog
3) Kena ada niche
4) Kena ada target group
5) Kena ada humour
6) Penyampaian blog kena menarik

Apa pendapat korang? Semua korang ada tak? hehe...

12 ulasan:

Intan berkata...

So inilah dia rahsia Nuff. Emmm...sikit2 je yg ado :D

white rose berkata...

berinfomasi jarang...
lawak jenaka & entry sengal2 ade...


miahahaha...

Huda berkata...

huda dh x target ape2 pun since be sume tukar jd me :) teruskan saja blogging :)

Farra Dhelina berkata...

info bagus ni..ala tak semua yg ade..hehehe..tak blh nak judge, rasanya, pembaca je yg boleh judge kan benda ni kan..

Zairie Husin berkata...

blog sy xde niche.. ikut suka je nak tulis ape.. hehe

Imran nyambek berkata...

lu dah kaye nanti jangan lupe blanje gua.hehe

Sharinginfoz berkata...

yang penting blog yang memberi faedah even ramai yang suka mengenai hiburan, dan selalu update

Wansteddy Tales berkata...

Takde masalah Nia, Dialu-alukan. Dah memang hak milik Nia dan pemenang nia :)

transformed housewife berkata...

rasanya belu cukup semua syarat. update pun kdg2 malas kalau tak tau nak tulis apa sbb selalu fikir tak nak buat entri merapu.

isabelle berkata...

mcm nak ngaku dah cukup syarat. tapi malu sebab x la kencang sgt masyuk tu

Adyshariz berkata...

owww..rahsia nuff ker..hehe

update pon sha malas, habis camno

mas2ra berkata...

niche tu ape?