Isnin, 14 Februari 2011

Pemenang Magnolia Sherbet Contest

Nota : Senarai penuh peserta-peserta Baby&Me Shopping Style Contest - Aku letak hari Rabu (16th Feb), insha'Allah.
Tapi, kalau korang tak sabar nak tengok semua contestant, boleh ke sini.

Aku terima email ni dengan perasaan berkobar-kobar minggu lepas
Aku mengharapkan entry aku ini untuk menang.
Photobucket
Sekali,..takde la...hmmpphh..frust aku. Baru ingat nak guna duit tu untuk budget kitchen cabinet kat rumah baru..hehehe...
Aku try check kot2 ada nama member aku, Wan.
Entry dia meletops gak, siapa ada dolly lagi
Amik dari blog Wan
Hmpphh..takde jugak. Kami sama-sama takde rezeki nampaknya.
Meh kita terjah blog-blog yang menang


magnolia sherbet


Congrats untuk semua yang menang. Takpe2, next time kalau ada peluang, aku join lagi. Insha'Allah!

5 ulasan:

Wansteddy Tales berkata...

Ya la Nia, susah nk duga contest Nuffnang ni. walaupun kita buat sehabis baik pn lain penilaian jurinya. wan pn mmg letak beberapa geng blogger yg target boleh menang antaranya Nia, Mira dan EggYolk. Tapi takde rezki nampaknya kita ni. Takpelah. kita boleh cuba lagi next contest :)

Hanz berkata...

cik lily punyer pun x menang..dier punyer pun best gak..

Mama Zharfan berkata...

cuba lg ;)

ujee berkata...

as-salam..nia...
u ada meail x?
nak gosip girl skit...heheheheee

Adyshariz berkata...

ngehee..usaha tangga kejayaan..aisha pon tak menang..tapi ..tapi kan..hehe..takpelah..angap jer takde rezeki kan