Isnin, 21 Februari 2011

Pemenang Baby & Me Shopping Style Contest

Sangat seksa nak memilih pemenangnya. Kalau korang punya traffic naik hari ni, sebab aku asyik keluar masuk blog korang la tu (yok ooo jek). Entry korang semua ada kelebihan masing- masing yang menyebabkan proses pemilihan pemenang ni jadi sangat rumit...huhu..

Akhirnya, aku nekad memilih

Tempat Pertama
Hadiah-hadiah bernilai RM248
1 x Weego Bottles bernilai RM69 dari Baby Ibu Shoppe
1 x Domain bernilai USD10 dari Hafiy.com
1 x Voucher bernilai RM50 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM50 dari Gewecun's Closet
1 x Aksesori Wanita bernilai RM49 dari Baby & Me

Tempat Kedua
Hadiah-hadiah bernilai RM188
1 x Victoria's Secret Body Mist in Amber Romance bernilai RM50 dari Redjambu.com
1 x Voucher bernilai RM30 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM30 dari Gewecun's Closet
1 x Aksesori Wanita bernilai RM49 dari Baby & Me
1 x Inner T-shirt bernilai RM29 dari Sumijelly.com

Tempat Ketiga
Hadiah-Hadiah Bernilai RM95
1 x Aksesori Wanita bernilai RM36 dari Baby & Me
1 x Inner T-shirt bernilai RM29 dari Sumijelly.com
1 x Voucher bernilai RM20 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM10 dari Gewecun's Closet

6 x Hadiah Saguhati


1 x Voucher bernilai RM10 dari 3f (Sewfabby)

Aku juga nak bagi cenderahati untuk yang berikut sebab aku rasa banyak entry yang bagus, tapi tak mampu nak bagi hadiah pada semua. 


Tahniah untuk semua pemenang!
Sila email di unlisted_one90@yahoo.com.my dan korang akan dimaklumkan maklumat yang aku perlukan.
Buat yang tak berjaya kali ni, insha'Allah ada lagi contest lain kali. 
Maaf dipinta kalau ada salah silap sepanjang contest ini.
Terima kasih pada semua peserta kerana sudi join contest ni. Aku sangat menghargai.


Terima kasih juga pada semua penaja! 
Photobucket
Photobucket

14 ulasan:

maya amir berkata...

oohhh sudah ade pemenang.. tak smpt nak masuk.. nnti kalau buat lagik nak try luck laa:)

Lelord berkata...

tahniah tuk pemenang

white rose berkata...

waahhh...
tahniah kepada semua pemenang...

cikpuanhady berkata...

yeay, thanks dear coz sudi abgi cenderahati kat me..me dah emel..tahniah buat pemenang utama, saguhati dan cenderahati..

Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

~~@lyci@~~ berkata...

alhamdulilah..alycia mng saguhati.. nnt alycia emel.. tahniah pd smua pemenang..

cikpuanhady berkata...

me ada buat tq entri..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/02/lagi-kemenangan-di-bulan-februari.html

thanks..

transformed housewife berkata...

tahniah kpd semua pemenang.

mama_umar_maryam berkata...

hehehe tq nia..terselit gak ler..

Adyshariz berkata...

tahniah semua..

Sumijelly berkata...

Tahniah kepada sumer PEMENANG!!!!!!!

yang lain, boleh cuba lagi......

Sumijelly.com

h4ni3 berkata...

tahniah... tahniah...!!
:D

mariaariffbaby.com berkata...

congrate to all winners..
:D

gewecun berkata...

tahniah kepada semua pemenang2..:-)

::Ida:: berkata...

terima kasih anjurkan contest ini!! menang saguhati pon best!! :D