Khamis, 24 Februari 2011

Kelebihan Photoshoot Profesional

Aku ada cerita pasal photoshoot Diha kat sini.
Child Photography - Madihah
Ni 'signature look' Diha, muka tercengang..hehe...

Child Photography - Madihah
Ni antara gambar Diha yang Kak Ros ambil masa photoshoot Ahad lepas. Untuk gambar-gambar lain, boleh tengok di sini. Lepas tengok, jangan lupa komen kat situ ya..hehe..
Aku & En.Suami memang berpuas-hati dengan gambar-gambar dari photoshoot ni. Beza betul kalau orang biasa2 macam aku ni ambik gambar compare dengan photographer yang ada skill macam Kak Ros. Kalau aku ambik, asal sempat aje, takde aku kisahnya dah cukup cahaya ke idak, angel ok ke tak..haha..

Terima kasih pada Kak Ros dari

11 ulasan:

Three Musketeers berkata...

Hahahaha...:D Memang berbeza kalau photographer ambil gambar. Sebab dierorang nie sangat la terer bab-bab seni nie. Kiter nampak biasa jer, tapi, yang dierorang nampak is art...:)

Farah Y berkata...

Cantik-cantik gambar Diha!! Rindu pulak nak amik gambar budak-budak. Kena tunggu baby keluar dulu kot, boleh snap puas-puas. Hehe.

mrsboan berkata...

alhamdulillah jadi ibu..tak jemu mata memandang anak2...

atie @ ejay berkata...

hehe comel!
atie dah tengok gambar2 madiha kt web kak ros 2..
chumel sgt:)

ain berkata...

mmg pon kalo org yg profesional tgkp gmbar cantek sgt, kite ni xterfikir pon nk amik angel mcmane..:)

cantek pic diha, kalo nk lg comel diha main bubble gun smbil tgkp gambar, kiut;)

:: noremy bte rahmat :: berkata...

cantik...

beza kan orang yang tau teknik photograph atau tak kan?

isabelle berkata...

gmbr diha pakai skirt2 kemabng pink xde ke?

mama_umar_maryam berkata...

mmgle pueh hatikan/..kamera diorg je dah bagak2 sumer..kitorg pon tgh plan gak nih nk hire photog.

h4ni3 berkata...

nice...


tapi awat diha takmo sinyummm??? :D

white rose berkata...

gambar masuk majalah kids laa kak...
masukkan gambar diha jika ade sebarang peraduan kids...

diha so "TERCENGANG" je...

ana berkata...

sbb tu bidang ni boleh buat duit kan?