Jumaat, 11 Februari 2011

Ingat lagi Groupsmore? Diskaun hingga 90%?

Aku pernah buat entry tentang groupsmore kat sini.

Aku dah berjaya beli satu voucher
Apa yang aku boleh cakap, memang takde penipuan langsung. Dia kata nak bagi facial pada harga murah, memang dia bagi facial pada harga tu. Dia takde suruh beli barang atau tambah apa-apa pun sebelum facial tu. 
Tapi,......
Selepas facial tu, memang dia ada la suggest produk dia yang sesuai dengan kita dan pujuk kita beli. Aku dengan Lily memang mengelak la dari membeli masa tu, sebab kami memang tak berkemampuan nak membeli produk tu. Ingatkan habis sampai situ aje. 
Tapi,..
Diaorang tak putus asa, tetap cuba untuk contact kami jugak lepas tu, nak follow up kalau2 kami masih berminat. 
Kesimpulan yang aku dapat, 
itu salah satu strategi pemasaran untuk company2 yang terlibat, tapi masih menguntungkan bagi kita pihak pelanggan. Cuma, kena sabar sikit la masa dia pujuk beli tu..hehe..
Dalam situasi macam ni,
Korang berminat tak nak cuba?



11 ulasan:

✿ etiey ✿ berkata...

after less bape jadinya nia? msh mahal rsanya.. huhu

ita cutevirus berkata...

nia,
kalo cam ita ni tak leh la...
satunyer sebab ita ni kurang sabar..
yg keduanyer, ita ni takleh di pujuk.. ehehehhe.. lebih baik mengelak kan??

So Shy Lady berkata...

pnah juga experience mcm tu kat spa.

biasanya minta pamplet then bg jwpn, nantilah...pikir dulu heheh

ermayana a.k.a mrs mahzan berkata...

tengoklah dulu if produk tu bagus why not kan? tp if poket tgh kering bagus utamakan yg patut dulu...membantu tk komen ni?hehe...

mama_umar_maryam berkata...

wpon 2 kali TAPI, nia & lily tetap untung,heheheh

chugie berkata...

ni lah yg buatkan ku malas nak dpt voucher2 free cam ni.. sbb dorang akan suruh juga kite beli produk dorang kan?

nuzul berkata...

ye ke depa x tipu? kalo mcm tu nk try gujak lah..thanks for de info;)

white rose berkata...

hahahaha...

akak ni mmg jenis bertekad...
sambar je peluang yg ade...

sy blm ade ruang nak buat mcm tu lagi...

transformed housewife berkata...

ada je cara nak promosi brg2 atau perkhidmatan. BTW, can u send ur entry link regarding "my hardworking child/children contest" a.s.a.p? Nia, silap bg link hr tu.

isabelle berkata...

kena tebalkan telinga la waktu dipujuk2 tu kan

mrs adam berkata...

saya suka beli baucer macam ni sebab murah,lepas tu jgn termakan kata2 marketing diorang la*cakap TAK NAK,ada sekali tu husband yang dtg cakap TAK NAK dengan muka garang,lepas tu boleh balik.hehehe