Sabtu, 26 Februari 2011

Cantik woo!

Aku tengah survey nak buat stok cloth panty liner dan pad, terjumpa pulak yang macam ni.
Ini daripada Baby Snow Drop

Iee..memang comel sungguh! Kalau nak pakai pun semangat bila cun macam ni.
Kalau korang berminat boleh check di 

6 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

mmg comel....tp alahaiii..mcm mahal sgt je...

tp yg ni fra tak tgok lagi..nk gi tgok lah..kot2 murah dr yg sblm ni fra tgok..

mas2ra berkata...

ni untuk baby ker org dewasa??
kalau untuk dewasa belikan untuk aku sekali. hahaha

little cart00n berkata...

cantiklah..
tapi kalau cantik2..macam sayang je nak guna,.
hhahaha

white rose berkata...

mmg comel...
mesti teruja nak pakai nanti kan...

.m.u.n.i.r.a. berkata...

allaaa comelnya!
kalau beli rasa macam tak sanggup lak nak pakai!
errr munira pun tengah survey2 cloth panty liner nih!
tapi setakat ni saaangat suka dengan mamapatch!
nak penuhi azam tahun ini..untuk go green!*wink!wink!*

Intan berkata...

Comels3X!!!

Cute nya kaler...cam mano nak pakai nie...sayang banget seyyy :D