Isnin, 28 Februari 2011

Adsense di Bling Lustre

Aku join Bengkel Adsense 101 anjuran Mommy Lyna pada Sabtu & Ahad baru ni. Serius cakap, selama ni pengetahuan aku pasal Adsense cuma setakat, Adsense boleh buat duit. Aku ingat pengetahuan aku tentang nuffnang boleh guna untuk Adsense jugak. Tapi, rupanya jauh bezanya..uii..
Bergambar lepas tamat kursus
Apa yang pasti, moral yang aku dapat kat sini, kalau nak cari rezeki, memang kena usaha. Easy money memang tak wujud. 
Ada keratan dari majalah Nur kat dinding office Bling Lustre, rupanya gambar aku masuk majalah Nur..hehe. Masa tu ada artikel pasal pelancaran Wisma Bling Lustre (aku kan sebok2 nak jadi AJK masa tu..hehe).

Apa-apa pun, terima kasih pada Lyna dan suami yang telah bersungguh-sungguh mengajar kami selama 2 hari ni. Tak ternilai ilmu yang diberikan tu (ni ayat power aku selalu bagi kat cikgu aku dulu..hehe)...dan tak lupa jugak terima kasih sebab bagi makanan sedap (nasi kerabu yang aku masih teringat kesedapannya :)

9 ulasan:

Kancilbiru berkata...

mmm pasni boleh ajar kitorang pulak...hihihi

Huda berkata...

bagus kan ada bengkel cam ni..if dekat huda nak pegi gak..leh tambah kawan, share info sume :)

Mommy Lyna berkata...

Aduhh Nia majalah dah berzaman baru perasan gambo dia kuar ekekeke.

Em's Family berkata...

Along memang terror bab bab Adsense ni...

.m.u.n.i.r.a. berkata...

ai ada beli majalah nur feb tu! and memang perasan laa muka u hehehehehe
glemer nia ye!

ana berkata...

suka mkn nasik kerabu!

h4ni3 berkata...

bertambah la pendapatan nia pasni :)

nanti share info kat kita pulak ye

=sz= berkata...

aaaa...terus teringat nak p cari nasik kerabu! ;p

maya amir berkata...

alaaa...derang tanak buat kat jb ke?;)