Rabu, 12 Januari 2011

Uuuuuu,..Toblerone!

 Aku pantang kalau nampak chocolate kat dalam peti ais, mesti nak 'pau'
Ni adik aku bawak balik kot, dia kata customer dia bagi. Murah hati sungguh customer dia tu..Feveret aku toblerone nih (yo la, semua coklat pun aku cakap macam tu!)
Aku biasa tengok yang wrapper kuning dengan putih tu aje. Biru dengan hitam tu 1st time aku tengok.
Ini macam coklat biasa, tapi tersangat la sedapnya.
Ini white chocolate, aku suka!!!
Ini rasanya gabungan white chocolate dengan coklat biasa tu. Aku masih suka lagi!
Ini aku kurang gemar. Dark chocolate yang pahit. Aku rasa budak-budak pun tak gemar nih!

Korang suka coklat ape?

16 ulasan:

mama tisya berkata...

suka smua coklat kecuali kalo dark coklat pahit tksuka lps tu white coklat manis bangat..yg lain2 kalo nama coklat pasti suka..hehehe

Huda berkata...

coklat daim :) yummy..tp susah nk jmpe. kene g langkawi baru dpt beli bnyk :)

Three Musketeers berkata...

Kiss Me...:) The name of my favourite chocolate of, course...:)

my.mastura berkata...

saya suka sume jenis coklat..especially dark coklat sbb dia kurang manis...hehehhehe

toblerone ni pon saya suka..selama ni jumpa yg dlm kotak 3 segi tu..ni mesti packaging baru ni..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

sedapnyer..kalau nurul mmg suka coklat.masa ngandung maira dulu suka sgt coklat n ice cream.tapikan mujurlah tak kena kencing manis.huhu

nurul suka coklat cadbury.nak2 yang waffer zip tuh..sedap.black forestpun suka..n banyak jenama cadbury yang nurul suka

Fieza79 berkata...

wow..sy penggemar coklat...

Farra Dhelina berkata...

suka ferero!! sedap sgt!!

*diera* berkata...

sy suka dark choclate.. uhuhuhuh sedap!!!

maya amir berkata...

ohww..yg biru tak penah nmpk... hmm..terus rase nak carik choc lps ni:)

isabelle berkata...

dah lama xmkn toblerone ni.
eh..u pronounce mcm mana nama dia ekkk?

sissyira berkata...

salam

macam2 ada tu

tapi syira suka cadbury :D

nieda berkata...

semua coklat idamanku selalu..

Lily berkata...

I WANT

om nom nom

Liza berkata...

kalau liza travel, kat airport mesti beli nie utk anak2, mmg diaorg suka

white rose berkata...

cokelat keberi...cokelat haks...
miahahaha...


sedap tuu...

h4ni3 berkata...

pes taim makan toblerone ni kan, masa dpt highest score dlm kelas utk geografi masa form 3.. sukaanye la masa tu! sampai skrg pun still suka