Khamis, 6 Januari 2011

Suka yang manis2 jek



source : here, here and here

Selama ni aku redha aje dengan tart yang ada. Tapi, baru-baru ni ayah aku bawak balik tart ini
Jem nenas dia tu tebal tuuuu...
Terbaekkk...
Tapi, masalah aku sekarang, tak tau mana nak cari dah. Ayah aku dapat ni masa dia outstation kat Johor rasanya.

Korang tau tak siapa ada buat tart nenas macam ni kat area Lembah Klang ni?



12 ulasan:

Marina Fazzly berkata...

mesti akak dah agak org akan komen entry ni kann? hahahaa..jawapannye YE! hahaa...org boleh je suruh mak org buat patern mcm ni..letak jem banyak2..lg senang rasenye kalau nak buat jem yg letak je kat atas mcm yg bulat tu..

mamalieyna berkata...

taktau..sllu beli tart order time raya je..hehe..

morning !

*diera* berkata...

pergh kecur air liur.. sib baik tak mengandung ni.. huhuh sy puns suka tart nenas.. kalo kasi sebalang sy boleh habis kan.. huhuhu
best2!!!

nieda berkata...

ada, mil my best friend buat tart jenis mcm tu. dia duduk kt sek 17 shah alam. tapi x taulah sedap or not. kalau berminat nnti inform, boleh tanya dia

eima berkata...

wahhh sedap nye tart nenas ...tringat raya plak dah

Farah Y berkata...

Oh tidak! Tart nenas! Favorite farah jenis yang gambar nombor 1 tu. Nyam nyam.

Tak sure pula kat mana nak beli, farah selalu tempah dari kawan. Memang terbaik lah! Cuma dia buat bila nak dekat-dekat raya je. Huhu.

mrsboan berkata...

wah...selambak tu jem dia!

chugie berkata...

nia mengidam ye.. dh berisi balik ke tu?

psst: sy pun sedang suka yg manis2 je ni nia..

white rose berkata...

wwooooo...
tart tu sedap woo...

sy penah rasa...

kawan akak sy bagi...
sy xtau made in mane...

Nia berkata...

Marina : haaaa....tak jauh pun nak beli..hehe..akak suka!!

mamalieyna: hehe...takpe. ni biasa org beli pun raya je kan

diera: same la kita. kalau kita berdua, kena bagi 2 balang..haha

nieda: wah,..i aje la yg baru tau pattern ni..huhu

eima: ni tart nenas sebelum raya..:)

Farah Y : hehe,..jangan mengidam sebelum raya tau Farah. Kalau tak kena mintak jgk kawan tu buat.

mrsboan: uii,..memang. sedap, tapi tak leh selalu

chugie: uii,..blum berisi lagi yang..hehe. kosong lagi ni.

white rose: puas makan jem dia tu..haha

marina berkata...

kalau nk oder time raya jela nnty..huhuhu..sekrang stok xde..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mehler pos bak mai cket=(sedapnya...kalau nak tahu mmg nurul hantu kuih tart.sanggup belajar nak wat camne..2tahun lepas belajae ngan MIL n jadi=)so takyah beli buatjerk...

jgn lupa pos kat cni cket.huhu