Rabu, 26 Januari 2011

Redjambu - For Ladies Like You


Redjambu adalah 'online shop' yang khusus untuk kaum wanita dan ibu-ibu. Rangkaian produknya adalah pelbagai dan cukup menarik.
Paparan blognya adalah ringkas dan mudah. Anda boleh membuat pilihan barangan yang anda cari mengikut kategori di box ini.
Diantara barangan yang terdapat di Redjambu (mengikut kategori) adalah:

GIFT SET
Exclusive Victoria Secret's Pink Tote Gift Set


1- Sexy Little Things Noir Must Have Gift Bag
2- Love Spell Gift Set
3- Luscious Kisses Gift Set
4- Amber Romance Gift Set
5- Sexy Little Thing Noir Soft Bag
6- Dream Angels Havenly Must Have Gift Bag

Gift Bag istimewa ini sangat sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang atau pun untuk kegunaan sendiri. Semestinya pembelian gift set ini adalah menguntungkan kerana ianya membolehkan anda memiliki pelbagai jenis barangan dengan satu pembelian! Dapatkan di Redjambu sekarang!

BATH &  BODY WORKS


1 - Bath & Body Works: Peony Body Splash 236ml x 1
2- Victoria’s Secret Body Mist: Midnight Mimosa 250ml x1
3- Bath & Body Works: Plumeria Body Splash 236ml x 1
4- Bath & Body Works: Sun-ripened Raspberry Body Splash 236ml x 1

Body Mist adalah merupakan wangian badan dan koleksi yang terdapat di Redjambu ini adalah pilihan ramai di US.

COACH

1- Coach Signature Top Handle Pouch – Brown

2- Coach Signature Pleated Wristlet – Brown/Sage

3- Coach Signature Clutch Wristlet – Brown/White

4 - Coach Signature Clutch Wristlet – Cherry Red


Barangan COACH telah menjadi kegilaan ramai wanita sejak dulu lagi. Dapatkannya di Redjambu dengan harga yang sangat berpatutan!

CHILDREN'S WEAR
Gaun comel ini mempunyai 'smocking' di bahagian dada dan bunga-bunga ros kecil yang terdapat pada baju gaun tersebut adalah buatan tangan. Kaedah jahitan 'smocking' sememangnya merupakan corak jahitan yang agak sukar pada baju kanak-kanak dan biasanya akan melibatkan harga yang mahal. Tetapi, ia dijual dengan harga yang sangat rendah di Redjambu.

Banyak lagi barangan menarik terdapat di Redjambu! Kunjungi sekarang untuk membuat pilihan!
Redjambu....for ladies like you..

*Redjambu adalah salah satu penaja bagi Baby&Me Shopping Style Contest.
Menangi Victoria's Secret Body Mist in Amber Romance dari Redjambu dengan menyertai contest ini.

9 ulasan:

chugie berkata...

best jugak ye..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

menarik juga barang2nye kat kedai online tuh..nnt leh try2 tgk.tq bg info

mama_umar_maryam berkata...

aiseh,ari2 tayang adiah ni xsaba nk join,hahaha

isabelle berkata...

ini sudah membahayakan beg duit nih...alamak.

h4ni3 berkata...

wow..
niceeee

zura@iwan berkata...

ooo...cntik2 arr..

Nia berkata...

chugie: best chugie! nanti join ya.

wan nurul hezrina: ur welcome dear!

zety: ha,..cepat la join Zety..tak sbr nak tgk entry Zety

isabelle: hehe,..same lak kita

Hanie: tu la,..terpengaruh masa buat ads ni..haha

Liza berkata...

mcm best jer, nak singgah ler jap lagi

sissyira berkata...

salam

geramnya tengok...kalaulah ada duit...habis p borong ni..huhu