Rabu, 19 Januari 2011

Pizza udang + bayam

Aku baru try pizza prawn sensation dominos yang baru..
Ini rupa dalam pamplet.
Ini rupa sebenar...
Mula-mula, aku budget, mesti udang dia belah 2, lepas tu ala-ala kering gitu. Mujur la idak, udang dia memang dia letak sekor2 mcm tu.
Tomato ceri tu aje yang potong 2, tapi aku tak kisah sebab aku bukan peminat tomato..hehe. Aku order ni hand tossed crust, biasanya aku tak suka, tapi sejak dia tukar style ni, sedap pulak aku rasa..(yang terbaru ni sapu garlic oil kat crust)
Yang ini, pilihan wajib aku setiap kali...Aloha Chicken!
 Masa aku miscarriage dulu, ingat lagi, sangat teringin nak makan Aloha Chicken, tapi tak berani sebab ada nenas (pantang la kunun!), aku order jugak Aloha Chicken ni, tapi tolak nenas. Rasa hambar semacam je..huhu..

Apa pizza pilihan korang? Dominos? Pizza Hut? Shakeys?(ada lagi ke?) Tak pun korang buat sendiri?
(Wah, teringat Farra pernah buat pizza sendiri)

19 ulasan:

AdD berkata...

kamu mmg peminat tegar dominos kan... huhuhu tp mmg dominos better than pizza hut...

mrsboan berkata...

aduh! rasa mcm nak lunch pizza pulak...

✿etiey erywan✿ berkata...

ohw pasti dominosssssssssssss! lallallalallalla

Huda berkata...

kat manjung ni ada pizza hut je..sedap juga dominos tp tak de lak sini :)

suka topping ayam dan pepperoni :)

lina berkata...

salam nia - buat pun ok tp kena ada masa tp beli siap ok jugak tak yah cuci2 :) dlm byk jenis pizza shakeys so far mmg best selain domino ...i like..

sz | m.s.s berkata...

vote untuk pizza buatan sendiriks! heee...

Farra Dhelina berkata...

buat sendiri ok, tp rasa dia tu tak sama dgn pizza di kedai..sedap lagi kedai pya kot..

cik puan akish berkata...

wahhh nmpk menarik la nia!!

harus pau en.hubby nih..

=D

h4ni3 berkata...

argghh
terasa nak oder pizza dominos lak petang ni! hoho... terpengaruh sungguh!

MamaAiman berkata...

oo yeke ada promotion baru? hari ahad lepas baru buat delivery domino time tu ujan lebat. mula tanye husband, betul ke nak buat delivery ni, sian pulak kat pakcik deliver tu nanti..dah renyai skit baru tepon sambil bukak website domino la konon2 nak pilih yg mane. sempat pilih promotion, nak pilih jenis internet down, sgtla down jugak sebab oder berdasarkan expalaination operator tu.tension je org tu kene explain..heheh..

setakat ni minat domino, shakey's pizza jarang makan.kalo pizza hut paling suke mushroom sup!!yummie!

:: noremy anak rahmat :: berkata...

follow & blogwalking...

kalo free meh la jenguk belog ai..

salam kenal!(^__^)


ps:papa john nyer piza pun besh!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

sedapnnya makan pizza. aku suka makan pizza hut super supreme!! terbaekkkk..

mama_umar_maryam berkata...

pizzahut,dominos dan shakey;s pizza..dulu ade tau,sedappp

chugie berkata...

sedapnye nia..

white rose berkata...

selalu makan pizza hut je kak...
nanti nak try dominos laa...

tengok gambar2 ni mcm best je...

isabelle berkata...

tetiba i tlh membuat azam utk try buat pizza sendiri lps abis pntg nnt.
iyolah tu.
skrg smgt berkobar, tiba masa masuk pizza hut/dominos gak:P

Liza berkata...

liza suka california pizza kitchen wild mushroom, best!

sissyira berkata...

salam

nampak sedap tu

tapi tak pernah makan pizza :D

maya amir berkata...

ade bayam? serious? kene try nih:)