Selasa, 25 Januari 2011

Penting : Baby & Me Shopping Style Contest



Aku ada dapat beberapa 'feedback' dari kawan-kawan yang nak join contest ni, tapi takde gambar bershopping dengan anak-anak. Aku rasa gambar aku ni dah 'misleading' kot. Gambar ni aku letak sebagai contoh saja. Syarat contest ni adalah sekeping gambar style korang dengan anak/ anak saudara korang masa bershopping. Macam mana gaya gambar tu, terpulang la pada kreativiti korang bergambar dan buat entry. Tak semestinya kena bergambar dekat shopping kompleks dan trolley..hehe..

Aku tengok peserta-peserta yang dah submit entry diaorg pun, ada pelbagai, ada yang bergambar dengan trolley, ada yang tak, semuanya ikut kreativiti masing-masing. Apa yang penting, style tu yang kita nak tengok :)
Selain itu, kalau ada yang terlepas, aku dah pinda


1) Umur anak/anak saudara yang menyertai ditukar dari 3 tahun ke bawah, kepada 5 tahun ke bawah.
2) Tarikh tutup contest dilanjutkan sehingga 3rd Februari,2011@11.59pm.

Jadi, pada sesiapa yang nak join, tak perlu sampai nak ke shopping complex, yang penting kreativiti korang. Ada seminggu lagi nak join, tarikh tutup contest adalah pada 3 Februari ya!

Pada yang dah join, terima kasih diucapkan. Pada yang belum lagi, cepat-cepat join di sini ya!

17 ulasan:

mamalieyna berkata...

oooh harap ada ksempatan tuk join! nak join! ^_^

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

oh yer ker..style ajer lah yer..Insya Allah aku join.

Huda berkata...

hehe..nak join nanti..letak gambar shopping kat pasar malam pun ok kan :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ooo camtuh ek..ok ok mmg nak g shopping barang2 ujng minggu nih=)nnt amek.

Lelord berkata...

ekekekkeke aah ritu lela pun hampir2 xde gambo ngan troli. mmg igt kena boh troli walhal byk jek gambo time soping

ibuayahdamia berkata...

ok..dah faham..insyallah ayu join..

eima berkata...

ok .. tp tatau bila nak pi amik gambo kat SK ni ...

mama_umar_maryam berkata...

oohhh...ok2..siyes mmg igtkan kene ade troley tu ke,or bakul ke..hehehe

h4ni3 berkata...

hehehe
takde idea lagi ni
camno nak buek ni??? arggghhhh.. haha

Nia berkata...

mamalieyna: sempat lagi ni, ada seminggu :)

Ellis: okeh,..thanks yek!

Huda: ok jek,..shopping jgk tuu.

wan nurul hezrina: nanti join ya, hadiah2 dia best tau :)

Lelord: takde troli pun takpe..hehe

Ayu: ok, thanks dear :)

eima: tak semestinya kena pegi SK yang,..kreativiti ;)

Zety: hehe,..takde la strict sampai gitu sekali.

Sharinginfoz berkata...

apa lagi jom sama2 join

my.mastura berkata...

nia, kalau gambar suami dan anak, boleh ker? guullpp

transformed housewife berkata...

haha Knur pun salah sorang yg ingat kena gambar adda troli dan brg2. Bole tukar gambar ke?

white rose berkata...

xdela gambar shopping dgn anak2 buah...

sissyira berkata...

salam

goood laaap kepada semua yang joint tu,,

syira memang tak ada pic pergi shoping dgn anak sedara...huhu...

isabelle berkata...

haaa... kalo rajin bulah la join.

Nia berkata...

mymastura: hehe,..boleh.