Isnin, 17 Januari 2011

Miss Morbids Rocks!!



Masa aku merayau-rayau kat blog orang semalam....
Aku terjumpa blog Miss Morbids a.k.a Anis!
Korang boleh terjah blognya di sini

Ini antara komik hasil lukisan dia yang aku rasa sangat 'cool'!(sejak bila lak aku guna perkataan 'cool'?..haha)
Aku rasa komik-komik yang dia lukis, sangat menghiburkan!
Alienwear

Mop and Paws 3
Tentang Kerja Rumah

Aku teringin sangat nak pandai lukis macam ni, tapi apekan daya, bakat takde..huhu..
Korang boleh terjah blog Miss Morbids ni, sebab setiap komik disertakan dengan entry yang menarik jugak!

14 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

erkkk kita pon tak pndai gak melukis..takde bakat hehe

MamaAiman berkata...

first time jumpe komik yg macam ni..sgt menarik!boleh release tension kat office n starts our monday with smiling!!!thanks for sharing :D i like!hehe

mariaariffbaby.com berkata...

menarik la her cartoon!
i wish i can draw like her too
:(

isabelle berkata...

i reti lukis pun, cuma guna pen/penselu touch screen. kalo guna komputer, terhegeh2.

gee ryder berkata...

wakaka lucu arr..
katun dia pun cute!

BibiEr Karim berkata...

Aku pun sangat xde bakat melukis. Tapi bab warna, boleh pakai skit kot.

h4ni3 berkata...

jeles kan tgk orang kreatif n pandai lukis.. huhu.. ai kalo nak lukis bole jer, tp masuk lukisan kedua, sure orangnya dah tak sama ghupa.. hahaha

Nia berkata...

Farra: hehe,..kalau saya, org lidi bleh la.

MamaAiman: good to know that i make someone smile just by sharing this :)

maria: i wish too!!huhu

Belle: wah,..class Belle! at least tau jgk lukis guna touch screen

Gee: hehe,..bab alien tu yg tak terpikir tu

BibiEr Karim: kurang2 tau jgk mewarna, saya ni.. huhu..lukis dgn warna pun fail..

white rose berkata...

wah...
terenye dia lukis...

memang ade bakat seni btul nih...

So Shy Lady berkata...

salam nia! thnx dtg rmh heheh. nanti nk jnguk jg lah her blog

Miss Anis berkata...

Ehe... terime kaseh sebab feature komik saya dekat sini. Tersipu-sipu keseganan saya membaca komen-komen membina kawan-kawan anda. Ini memberi saya semangat untuk meneruskan perjuangan menceria kan hari anda semua! Terima kasih banyak-banyak! XD

chugie berkata...

cantik lukisan kartun die kan.

mama_umar_maryam berkata...

suke sgt dgn katun style camin,zt lukis skit2 tu blhla,,klu jmpe software yg betul2 sng nk lukis y not cubekan ;)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

pandai tol lukis.kitapun pandai lukis taw..orang lidi jerk.wink wink