Khamis, 13 Januari 2011

Korang pandai goreng?

Korang pandai goreng? Hari ni Diha akan menunjukkan korang cara goreng gitar dengan betul..Sila abaikan tilam dibelakang tu, tu bukan sebahagian dari props.
Diha akan start bila dia ready..
Tak start lagi Diha?...
Err,..bila Diha nak start nih?
"Mak,..bleh belikan gitar yang kecik sikit tak?"..Ler!!!

Korg ada belikan alat muzik mainan untuk anak2?

15 ulasan:

mama tisya berkata...

tk bli tp ada tisya dpt time busday..adiah gitar,piano..so sakan la die main

mamalieyna berkata...

hiks..comel! smlm terasa nak belikan kt my arif..dok belek2 dh gitar comel kt pasarmlm ..tp tak jd plak, sbb arif tak tunjukkan minat!.hehe..

Huda berkata...

huda mmg x pandai goreng :) goreng nasi or me bolehla..hehehe..ada2..untuk husna ada belikan dia gitar comel dan piano :)

ps: shawl tu huda dh received semalam..tq ek :)

Fieza79 berkata...

lorr...ingat kan pndai dia main gitar tu...hehe

utk anak2 ada beli kan gitar menan...

cik puan akish berkata...

ahahahah...shomey aje...

kak diha mau blaja goreng gitar same adik dadif tak???dadif beri da terer tau...turun temurun dr babah kite.

ekekekek

mrsboan berkata...

ni mama dia punya ke papa dia punya?...penah beli gitar utk diri sendiri masa study dulu...tapi hngat2 tahi ayam..kalo tak, kalah Yuna. untuk anak2 tak penah beli la pulak..

Three Musketeers berkata...

Mak aihh, ingatkan goreng aper tadi...:) Goreng gitar rupaernyer...:)

isabelle berkata...

adam ketuk la apa dia nak ketuk...tin biskut ke, baldi ke..buat jadi drum

h4ni3 berkata...

amboi..
gitar sape diha pow tu?

Farah Y berkata...

Family farah memang tak boleh nak cakap lah, sejak kecil abah farah dah ajar banyak instruments sebab dia sendiri pandai main macam-macam. Last-last lekat pulak kat drums. Adik farah yang 3 orang tu main violin, piano & sorang lagi classical guitar. Boleh buat band ni. Hehe.

sissyira berkata...

salam

kecik2 dah pandai main gitar tu..

white rose berkata...

sape punya gitar tu kak?
suami akak ke?

ajarlah diha maen...
mane tau 1 hari nti bole gantikan YUNA & ANA RAFFALI...

Liza berkata...

pandai gak goreng, kadang sampai hangus....hahaha

transformed housewife berkata...

mak oii...gitar elektrik tu DIha. hehehe. Knur belikan keyboard kecik je utk anak2. Tu pun Tini asyik dok main lagu yg sama je. Dia belajar dr maksu dia.

Nia berkata...

mama tisya: berseni tisya ni..hehe

mamalieyna: kalau anak kita tak minat, takut dia tak main kalau beli nanti kan.

Huda: dah samapi shawl nya..syukur lah, hrp Huda suka ya :)

Fieza: hehe,..masa tgk gitar main ni, kami baru terpikir nak belikan gitar mainan

cik puan akish: adik dadif ade bukak kelas tak? hehe

mrsboan: wah,..pernah beli gitar dulu? cool!

Three Musketeers: goreng ikan Diha tak reti.huhu

isabelle: asalkan berbunyi kan..hehe

Hanie: pok su punya..huhu

Farah Y : wah,..mesti bestkan :)..satu family pandai main instrument!

sissyira: tak pandai main,agt je lebey..hehe

white rose: gitar pok su dia kt Ganu

Liza: haha,..goreng ape tu kak

kak nur: uii,..bagusnya, dia pandai main!