Jumaat, 7 Januari 2011

GroupsMore : Spa, Facial boleh diskaun 90%

Korang pernah dengar GroupsMore

Ha,..ini la cara berjimat yang terbaru. Sesetengah offer tu sampai 90% tau! 
Contoh macam ni
Dari RM289 boleh dapat RM28!! 
Aku tau, ramai yang akan risau takut ada charge tersembunyi. Secara jujurnya, aku pun tak tau sebab aku tak berpeluang nak try lagi, tapi aku rasa tak mungkin ada sebab kita dah beli pakej yang dia offer tu awal2. 
Tapi, sesuatu pakej tu cuma akan 'on' kalau dia mencapai target minimum pembeli.
So, ape tunggu lagi? Register la ke Groupsmore sekarang!

Berminat?

9 ulasan:

chugie berkata...

gak offer ni.. nia pegi ke?

psst: nia, birthday kite lambat lg lah yang uit.. kad surprise tu sy dpt dr kawan blogger, sbgai penghargaan sbb sy antara yang kawan2 yg wish birthday pd anak die..

h4ni3 berkata...

errr.. tak berani
kang tipah tertipu lagi
kekeke
ape kata nia try dulu ;)

nazihahisa berkata...

groupsmore mmg best! saya prnh beli yg mkn beger darabif tu

white rose berkata...

perrgghh...
akak gi cuci2 badan...
kekeke...

wangi laa balik umah pasni...

MY HEART berkata...

macam menarik perhatian....

^_^

isabelle berkata...

menarik nih

mama_umar_maryam berkata...

heheh,nia, zt baru buat treatment muka tadik..terbang gaklah 300..huhu

Nia berkata...

chugie: tak pegi lagi pon..hehe

hanie: haha,..nanti dah try kita bagitau

nazihahisa:wh,..dia takde hidden charges kan?

white rose: tak pegi lagi, baru nak cari yg sesuai..hehe

My Heart: register je, best woo

Belle: menarik babe!

Zety: takpe, lain kali Zety cari offer kat sini lak..hehe

Nia berkata...

chugie: tak pegi lagi pon..hehe

hanie: haha,..nanti dah try kita bagitau

nazihahisa:wh,..dia takde hidden charges kan?

white rose: tak pegi lagi, baru nak cari yg sesuai..hehe

My Heart: register je, best woo

Belle: menarik babe!

Zety: takpe, lain kali Zety cari offer kat sini lak..hehe