Isnin, 24 Januari 2011

BabyIbu Shoppe - Khas Buat Anak-Anak

Baby Ibu Shoppe adalah salah satu produk daripada Baby Ibu.
Ada apa dengan Baby Ibu Shoppe?
Terdapat pelbagai jenis barangan untuk Bayi dan Toddler anda yang dipilih khas oleh Baby Ibu.
Diantara produk-produk yang terdapat di BabyIbu Shoppe adalah

Skirt Baby Gap

Pyjama Baby Gap
Pakaian kanak-kanak daripada Baby Gap ini merupakan produk terlaris di BabyIbu Shoppe.

Weego Bottles

Apa itu Weego Bottles?
Weego bottles adalah botol susu kaca yang direka khas untuk bayi. Ia didatangkan dengan sarung silikon (dengan pelbagai warna menarik) yang melindungi botol dari pecah atau terkena barang-barang lain jika ia disimpan didalam beg. 

Tools untuk kanak-kanak
Toy Box dan Stool untuk kanak-kanak

Kelambu
Kelambu ini sesuai untuk toddler dan saiznya yang besar membolehkan penggunaannya tidak terhad semasa waktu tidur sahaja. Ini merupakan satu lagi produk terlaris di BabyIbu Shoppe.

Semua ini dan banyak lagi di BabyIbu Shoppe!
Lawatilah BabyIbu Shoppe sekarang!
Photobucket

*BabyIbu Shoppe merupakan salah satu penaja bagi Baby&Me Shopping Style Contest
Menangi Weego Bottles dari BabyIbu Shoppe dengan menyertai contest ini.

12 ulasan:

Wallcraft berkata...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

Three Musketeers berkata...

Kelambu tue, kalau ruang tamu umah besar memang sesuai. Kalau kecik, mau berlanggar jugak la...:)

Marina Fazzly berkata...

nampak menarik la kelambu tu...org bole tido sekali x kat dalam tu? huhuhuhuhu

Huda berkata...

semua ada kan...cute sangat :)

zura@iwan berkata...

comey2 la bj bb tu...huhu..bila nk beli brg bb ni...

h4ni3 berkata...

uii.. besonya kelambu tu!

Nia berkata...

Three Musketeers: tak sure saiz sebenarnya yang, mungkin bleh check dengan BabyIbu.

Marina : Boleh, tu memang kelambu orang dewasa jugak.

Huda: saya yg buat ads ni pun terpengaruh ni..hehe..

zura@iwan: beli sekrg pun bleh Zura..hehe

Hanie: Praktikal utk toddler tu..:)

sissyira berkata...

salam

wah tak sabar nak kawin pregnent dan beranak dan ada anak...

nak borong semua ni..huhuhu


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

white rose berkata...

waaahhh...
macam2 ade laaa...

cantek2 laa pijama tuh...

Liza berkata...

best lah skrg ni, byk tempat nak shopping for baby clothing, nak kena ada baby ler nie kak...hahaha...

isabelle berkata...

tergoda tgk baju2 girl... hehe.gatal betul.tapi anak 2org boys.

Mama AmsyarMarsya berkata...

Alahai,sme cmel2 la.nk kena bli ni.. ;-)