Ahad, 16 Januari 2011

Baby & Me Shopping Style Contest

Pengumuman Penting : 
1) Umur anak/anak saudara yang menyertai ditukar dari 3 tahun ke bawah, kepada 5 tahun ke bawah.
2) Tarikh tutup contest dilanjutkan sehingga 7th Februari,2011@11.59pm.
Harap maklum, terima kasih.
Baby & Me



 Hadiah - Hadiah

1 x Tempat Pertama (Hadiah-hadiah bernilai RM248)
1 x Weego Bottles bernilai RM69 dari Baby Ibu Shoppe
1 x Domain bernilai USD10 dari Hafiy.com
1 x Voucher bernilai RM50 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM50 dari Gewecun's Closet
1 x Aksesori Wanita bernilai RM49 dari Baby & Me 

1 x Tempat Kedua (Hadiah-hadiah bernilai RM188)
1 x Victoria's Secret Body Mist in Amber Romance bernilai RM50 dari Redjambu.com
1 x Voucher bernilai RM30 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM30 dari Gewecun's Closet
1 x Aksesori Wanita bernilai RM49 dari Baby & Me 
1 x Inner T-shirt bernilai RM29 dari Sumijelly.com

1 x Tempat Ketiga (Hadiah-hadiah bernilai RM95)
1 x Aksesori Wanita bernilai RM36 dari Baby & Me
1 x Inner T-shirt bernilai RM29 dari Sumijelly.com
1 x Voucher bernilai RM20 dari 3f (Sewfabby)
1 x Voucher bernilai RM10 dari Gewecun's Closet

6 x Hadiah Saguhati 
1 x Voucher bernilai RM10 dari 3f (Sewfabby)


Cara-Cara Menyertai Baby & Me Shopping Style Contest
1) Buat satu entry dengan tajuk "Baby & Me Shopping Style Contest" dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris.
2) Masukkan badge di atas didalam entry dan side bar blog anda (dengan link back pada entry ini)
3) Sertakan sekeping gambar anda dan anak/anak saudara berusia 3 tahun ke bawah dalam pakaian shopping terbaik anda berdua.
Sila nyatakan 
Nama Anda: 
Nama Kanak-Kanak & Umur:
Hubungan dengan Kanak-Kanak:
4) Berikan TIPS - Bagaimana anda dapat bershopping dan melayan kerenah anak dalam masa yang sama.
4) 'Copy' bahagian yang dinyatakan di bawah ini dan 'Paste' di akhir entry anda.

<start copy>

Baby & Me Shopping Style Contest
dianjurkan oleh 
4) Tinggalkan permalink entry anda di ruangan komen entry ini.

Syarat-syarat penyertaan
1) Terbuka kepada semua pembaca blog Baby & Me yang mempunyai alamat di Malaysia.
2) Penyertaan adalah terbuka kepada ibu/ibu saudara dan anak/anak saudara berusia 5 tahun ke bawah.
3) Semua peserta hendaklah memastikan semua syarat-syarat penyertaan telah dipatuhi (eg: semua link yang di’copy’ dengan betul, gambar yang diberikan mengikuti syarat etc). Penyertaan akan terbatal sekiranya tidak mengikuti syarat-syarat yang diberikan. Tiada makluman yang akan diberikan oleh pihak penganjur untuk penyertaan yang tidak lengkap.
4)Pemenang akan diumumkan didalam blog Baby & Me sahaja dan dikhendaki menghantar alamat bagi urusan penghantaran hadiah selewat-lewatnya 1 minggu selepas keputusan diumumkan.
5) Sekiranya pemenang gagal untuk menghantar alamat selepas tempoh yang diberikan, hadiah tersebut akan terbatal dengan sendirinya.
6) Keputusan pengadil adalah muktamad.
7) Hadiah-hadiah tidak boleh ditukarkan dalam bentuk wang ringgit.
8)Penganjur berhak meminda syarat-syarat pertandingan tanpa memaklumkan terlebih dahulu. Semua peserta dianggap telah bersetuju dengan syarat ini.
9) Tarikh akhir penyertaan adalah pada 7 February, 2011@ 11.59pm.

65 ulasan:

eima berkata...

harus join...nk pi cari gambo

Huda berkata...

best ni :) nnti nk join :)

Cute MuM berkata...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

TQ

eB ezrin berkata...

slm, nak join gaks yer

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

tq

white rose berkata...

waaaaaaahhh...

dah ade contestnye...
ni kena cari gambar2 yg berposing dgn anak2 buah waktu soping2 nih...

my.mastura berkata...

nk tny..

kalau gambar tu separuh badan je, boleh ker? rasa nye mcm x der aa gambar penuh yg mcm nia tunjuk tu..

mariaariffbaby.com berkata...

wah menarik!
harus di cuba in..

HAPPY NEW YEAR!

Nana berkata...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

h4ni3 berkata...

below 3y.o??
aisey... tak cukup syarat la pulak
huhu

transformed housewife berkata...

wah menarik. tapi kalau anak ddah 3 thn lebih tak layak ke?

tifa berkata...

YEAY.....NAK JOIN

Nia berkata...

iema: ok..:)

Huda: ha,..nanti join ya

cute mum: ok, terima kasih ya

eB ezrin: thank u dear

white rose: ha,..cepat cari anak2 buah tu..hehe

my.mastura: boleh aje, asalkan nampak menarik :)

maria: happy new year dear!

Nana: ok, terima kasih.

Hanie: alamak, ye ke Hanie? takpe2, insha'Allah next time

kak nur: contest yg ini saya buat utk 3 tahun ke bawah dulu kak, tapi akak boleh bagi suggestion utk range umur lain. insha'Allah, kalau ada rezeki nak buat contest lain di masa akn dtg.

~dYaHaHa~ berkata...

salam..amor join..

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

tq!

eRaY berkata...

salam
nak join jugak
tapi lum ade pic lagi...huhu

tifa berkata...

http://natifar7884.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Nia , Tifa nak join ni :)

*diera* berkata...

wawawa bila nak g soping ni nak amik gamba!! huhu nak masuk gakkkk...

ABOUT US berkata...

menarik! balik nak amek gambar ngan niece jugak la, heheh :P

εïз mummyHaza εïз berkata...

Salam...

Saya join...

id: mummyHaza

http://mummyirman.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

CatlinaFly berkata...

insya allah akan join..sgt sgt sgt sgt sgttttt menarik!baru jumpe gmbr tu nia..jap yeh...

CatlinaFly berkata...

niaaa....sy dah join! :)..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Nad @ MamaZakwan berkata...

salam
saya join!

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

nad@mamazakwan
nadyaewani@gmail.com

Lelord berkata...

hehehe nak join tp umo najlaa pun 3 thn lebih (1 0ktober 2007) :(

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nak join gak tapi takder gambar shopping..huhu nnt nurul amek gambar dulu sblum 31hb hokeh=)

:: HUSNA :: berkata...

my son dah lebih 3 tahun. tak boleh join la ye...
:(

Mama Zharfan berkata...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

mamalieyna berkata...

menariknya!

nnti nk join, tggu kelapangan di rumah! huhu..

mama_umar_maryam berkata...

ok,sudah tuka yer..nnt carik2 gamba,hehehe

transformed housewife berkata...

salam Nia,

ok. thanks sbb dah tukar had umur. Insyaallah knur join nanti.

transformed housewife berkata...

salam Nia,

I just published the entry:
http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

p/s: gambar mcm ada termasuk sikit muka kakak Hafizah. ok ke?

arieffa berkata...

salam.. wah seronoknya... tp kalau sepupu boleh tak?

wan nurul hezrina abd halim berkata...

bilalah nak amek gambar g shopping mooping nih=)

::Ida:: berkata...

saya sudah join jugakk!!

http://waneedaz.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

.m.u.n.i.r.a. berkata...

i nak join tapi takde gambar lagi laarr..
kena snap dolu la!
entri dah siap hehehehe

MamaBalqisJournal berkata...

Ok joined..tp tak tahu qualify ke tak eh..

http://mamabalqisjournal.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

MamaBalqisain

~~@lyci@~~ berkata...

salam Nia..
alycia join yer ..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

tq ;)

ima berkata...

me join...

http://mamaeima.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Lelord berkata...

Join gak

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Farra Dhelina berkata...

bestnya hadiahh..insyalh akn join..tp tak jnji la..takde gmbar...hehehe akn cuba usaha kan! :)

ibuayahdamia berkata...

ayu nak join sesangat...tapi tak der gambar shoping ngan aleesya lah...huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

saya dah join jenguk ye.tq!!!

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Mama_Fatin berkata...

alaa. kalo gambo dgn anak kawan bleh dak??

Aishah Megahasz berkata...

Salam, dengan gigih membuat entry. Akak join contest ye.

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

Emel: megahasz@yahoo.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

boleh tak tolong jenguk semula saya memang da letak dua2 banner ..yang banner carton & gambar model orang&anak dalam troli tue. dua2 ada dalam entry dan side bar...

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

deqlis berkata...

As-Salam Munira,

nanti klu sempat aku join erkk..
takde pix lagi nie..hihi..
klu shopping ngan hubby byk lerr gambo miahahaha!!.. pe pun good luck semua..!

klu sempat aku berposing ngan adik atau anak buah ku nanti ku tepek yer..:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tak taulah nape tak leh copy pate secara html.last2 i guna picture. tp still boleh link kat sini semula

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

jenguk semula ye. ok tak ??

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

fa10 berkata...

salam,
saya join juga.

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

ctnurkhijah berkata...

ct join jugak...

http://thecolourfulisland.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

harap semua syarat lengkap....

Huda berkata...

huda join sama :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

tq.

ibuayahdamia berkata...

SALAM NIA..
ayu join contest ni yer.
kalau ader yang tak kena, sila inform yer..
ni link ayu..
http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2011/01/baby-me-style-shopping-contest.html

ayu memang folower blog Nia yer..

ujee berkata...

hmm..menarik...
tp x de gambar shopping mopping yg semenggah aka lawa...awww..hehehee...
sempat ke nak join ni..?

.m.u.n.i.r.a. berkata...

Nia,
done create the entri!
berpeloh mak buat entri tu tau!
baca..jangan tak baca ye!


http://munira.inter.net.my/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

isabelle berkata...

salam.
nia, count me in...


http://thesnowwybear.blogspot.com/2011/01/baby-shopping-style-contest.html

Akuzie berkata...

Salam dah Join yer,,,
Harap diterima

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contes.html

Fara berkata...

salam..sempat jugak ku nak menjebakkan diri..

http://farzly.blogspot.com/2011/01/baby-me-shopping-style-contest.html

ku ker yg terakhir nih..huhuh

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

salam nia, dah join

http://www.elissmie.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

ujee berkata...

As-salam...
saya join ya!

http://ujee-ujee.blogspot.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

good luck semua!!!

mrsboan berkata...

hi nia...ni dia ye

http://mrsboan.blogspot.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

cikpuanhady berkata...

nak join...nak join..tutupnyer 7 feb kan..ok me akan buat segera..jangan dipercepatkan tarikh udahler..ngee..

yatie chomeyl berkata...

dah join jugakk di saat2 akhir

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

yatie chomeyl berkata...

sempat lagi kan?

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

mama_umar_maryam berkata...

dah!!!!

http://zetycontest.blogspot.com/2011/02/baby-and-me-shopping-style-contest.html

cikpuanhady berkata...

salam..dah siap..ngee..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/baby-me-shopping-style-contest.html

thanks..

cikpuanhady berkata...

banner kat sidebar me letak under ga & contest, kena klik baru keluar..risau takut u tak jumpa..

Nia berkata...

OK, contest dengan rasminya ditutup.
Terima kasih pada semua yang sudi join ya.
Keputusan akan diumumkan 1 minggu dari sekarang. Insha' Allah!