Sabtu, 25 Disember 2010

Susu Magnolia - strategi marketing?

Aku rasa ramai yang sedar adanya produk ni di pasaran
Susu untuk waktu siang dan malam
Bagi waktu malam, fungsinya lebih kepada menenangkan, bagi relax untuk tido malam...
Untuk waktu siang, fungsinya bagi korang jangan tido-tido, tapi lebih bersemangat nak kerja, kerja, kerja..

Madu & Chamomile bahan untuk penenang dan nyenyak tido waktu malam

Malt dan oat untuk bagi korang segar waktu pagi

Siapa dah try dua2 susu ni? Aku baru try sekali, pada aku biasa aje. Macam susu biasa jugak, tapi aku pun baru minum sekali, tu pun dalam kadar segera. Susu malam tu aku minum masa Diha tengah mengamuk2 nak tengok Upin & Ipin dan susu siang tu masa aku kepedasan makan nasi lemak waktu pagi.

Jadi, siapa yang dah try, produk ni ok tak?

7 ulasan:

h4ni3 berkata...

hehehe
tak penah aware lak kewujudan produk nih

Huda berkata...

belum try lg..tp apa2 produk pun strategi marketing mesti mantop kan..klu x org x nak beli :)

isabelle berkata...

diorg ni saja je tau..nak kikis duit org.
benda alah nye sama jer.
i selalu tak terpedaya dgn marketing strategy mcm ni :P

maya amir berkata...

mcm2 strategi nak bagi laris..org mesti teruja nak beli kan..

sz | m.s.s berkata...

ihiks..
nak bagitau saya belum try lagiks..
tp penah ternampak gak 2 jenis susu tu...
;)

white rose berkata...

kakakaka...

sy ni liat yg amatnye nak minum susu...

arrgghh...ALERGIK dengan susu...

kalau susu tin xpe, jangan susu tepung...

Farra Dhelina berkata...

erk ini mmg perasa susu ke nia? klu perasa selain susu boleh gak nk try..susu fra tak minum..hehehe..