Selasa, 21 Disember 2010

Suka Sangat Donut

Hehe,..bukan cerita Donut ni aku suka...
Siap ada kipas bulu-bulu lagi ok.

Aku suka Donut ini!!
Dapatkan di cawangan Krispy Kreme berhampiran anda..hehe

Betul ke Donut ni menambahkan berat badan? 
Mitos je kan? hehe

17 ulasan:

NM02 berkata...

lawak kan citer donut tu.. saya suka big apple

mamalieyna berkata...

hahaha...ingt best kt citer donut tu,..

hehe...eina pun baru lepas mkn donut sarapan pagi ni..setakad seketul dua je, takkan gemuknye..hehe..

ummi aka iem berkata...

oo sedapnye donat ..kalau faiq tengok confirm mintak satu tu hehe ...

nk bgtahu,im tukar nama blog tau,nnt update eik ...hihi

Huda berkata...

ok huda pun suka donut :) lg yg gebu2 tu..hehe

*diera* berkata...

Yee mitos je.. sambil tengok penimbang dan makan donut.. waaaa suka donut jugakkk!!1

Adyshariz berkata...

bestnya makan donut..hari sabtu lepas baru je beli, tapi mmg mahal la, satu je dah 2.50..huhu

Nurzairul Isma berkata...

tak suke sgt mkn donut.. tp sekali sekala layan juga... :)

isabelle berkata...

i pun sukaaaa sgt donut.
btw, betul ke krispy kreme ni lg sedap drp big apple & jco?
i nmpk mcm biasa je (sebab i suka yg ada filling).
kalo sedap, jom kita pi masalam...kita suruh jiji triplecolourlife belanja mkn krispykreme

Farra Dhelina berkata...

mgkin ye jugak lah nia..

h4ni3 berkata...

mitos?
hehehhe.. ada unsur2 denial tuh
dah makan donut, sila jgn makan nasik ;)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

kalo mkn banyak, memang naik laa berat badan kan :p

mama_umar_maryam berkata...

tambah berat badan tu xsure,tgk kuantiti lah..tp donut ni besenye tinggi gule,heheheh

Thoha berkata...

sedap tengok donut dalam gambar yang bermacam2 jenis tu..

Lily berkata...

OMG WANT

meow berkata...

ilang selera mkn

Eyriqazz berkata...

betull...hik3..wifey pun suka donut...

chekna @ mama ziyad berkata...

xtengok pun cite donut tu...

suka gak makan donut, tp manis sgt la... sekali-sekala bleh la..