Isnin, 13 Disember 2010

Searching for sponsors!/ Mencari Sponsor!

STICKY POST : SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY


Baby & Me will be having a Contest for Baby & Mommies (or aunties & nephew/niece), and I am seeking for Sponsors!

If you would like to sponsor any prizes for this contest, please let me know via email at unlisted_one90@yahoo.com.my.

Please provide me with these details:
1) Sponsors name and blog (if any)
2) Contact number
3) Description of sponsored items
I am offering free advertisement; in return of your sponsorship (type of free advertising will be confirmed via email and sponsorship agreement).

Please let me know before 31st December, 2010 if you are interested to sponsor.
Details of the contest will be informed via email upon request by sponsors.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blog Baby & Me akan mengadakan Contest untuk ibu & anak (atau ibu saudara & anak saudara) dan sedang mencari Penaja bagi contest tersebut.

Jika anda berminat untuk menaja sebarang hadiah bagi contest ini, sila email kepada saya di unlisted_one90@yahoo.com.my.

Sila nyatakan:
 1)      Nama penaja dan blog (jika ada)
2)      Nombor yang boleh dihubungi
3)      Penerangan ringkas mengenai hadiah yang akan ditaja.
Saya menawarkan pengiklanan percuma bagi setiap penajaan ( bentuk iklan akan ditetapkan melalui email mengikut perjanjian penajaan).

Sila maklumkan kepada saya sebelum 31st December, 2010 sekiranya anda berminat untuk menaja.
Maklumat lanjut mengenai contest ini akan dimaklumkan di dalam email sekiranya diminta oleh pihak penaja.


14 ulasan:

Kie-yu berkata...

wowwww
best! best!
nnt kie-yu check purse tgk bajet ado tak
hihi

Ieda Al-Habsyi berkata...

berminat gak ni :)

Adyshariz berkata...

ohh..cari penaja contest, boleh jer, tapi nk tau gak contest apa ye..email me if you free k. najwwa@gmail.com

Sumijelly berkata...

wei..asal aku tepon ko tak hangkat...hahahaha


Sumijelly.com

ajjah berkata...

sponsor bag boleh..?

chugie berkata...

dang cari penaja ye.. moga cepat2 n ramai2 dapat penajanye ye!

white rose berkata...

waaahhh...
apakah contest itu?

miaahahaha...

nti la nak piki kejap...

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

Good luck ok

mama_umar_maryam berkata...

eh eh..menarik..hehehe

isabelle berkata...

kalo sponsor, boleh masuk tak contest tu? hehehe

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

singgah ptg...

sponsor 'design' boley?

jemput singgah amek awards yer... >_<

Nia berkata...

Isabelle: tak bley woo,..nanti aku 'bias'..hehe

Nia berkata...

Ieda: minat nak join ke sponsor? hehe

Kie Yu: hehe,..kalau ada budget, spnsor la yek.

Adyshariz: i dah email..:)

Sumi: tak dgr babe!

Ajjah: boleh sesgt

chugie: thanks dear!

white rose: baik ko prepare anak sedara ko dik

Amy Syaquena: huhu,..harap ade rezeki

Zety: nanti join ya!

mamaAerish: thanks dear!

Hidayah berkata...

cam menarik je,nak tau contest apa sbb sng nak decide hadiah nye..emel saya haydanoori@gmail.com