Rabu, 8 Disember 2010

Pantang nih!!

Bila kita dah siapkan dia awal-awal untuk keluar berjalan, time dah dekat sangat nak pegi tu, tiba-tiba tengok dia jadi macam ni dah...
*
*
*
*
*
Mana aku tak emosi! 

Korang ada pengalaman macam ni tak? huhu

25 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

hehe..sabar..sabar. diha nak mewangikan diri je tu :D

safiyyah belum pernah buat lagi sebab bedak, losyen dan segala mak nenek tu letak kat tmpt tinggi. selamat! ehehe..

Huda berkata...

hehehehe...comel je tu..kadang2la my husna ade wat gitu :)

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

teringat pula masa kecik2 dulu suke taruk bedah dekat muka...sebotol besar bedak leh habis dalam seminggu

Kazaztan Team berkata...

ada

isabelle berkata...

diha pun nak gebu mcm mak jugakkkk....

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

main bedak :) ehehehe.kadang2 ajer sebab aku suka sorok bedak dia :p

maya amir berkata...

adoii yaiii..sabar ajekalaa..heheh

syahrilhafiz berkata...

huhu, biasa la tu budak2..
sama macam adik gak
suka main bedak
macam hantu cina pulak dah..haha

Lelord berkata...

ekekekekke emosi terganggu

Kie-yu berkata...

Ayok diha!
taktau mak dah marah :p

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

hehehe..

dah namanya budak kan...


comel aje dia..

Farra Dhelina berkata...

ade, baru je smlm..nak keluar da, tgok kaki seluar basah sbb dia masukkan kaki dlm kolam mandi..arghhhh tension mama dia..nk jd hak'ogen!

Belalang Hijau berkata...

anak nombor brp tuh?
dia x suka mak dia make-up la tue...
tue yg dia touch-up sendiri kasi lagi cantik...huhuhu

rATu kEBaYA berkata...

selalu terjadi.. kekadang dah siap macam ni.. tetiba nak minum lak.. bila bagi air tumpah habis kene baju.. tak pasal2 kene tukar baju.. huhuhu..

gee ryder berkata...

hahaha..diha2..
dia nak mekap jugak tu sbrnye hehe..

erm i tension kalo dah siap² tetiba dia ter"yak" pulak..aduhhh

*diera* berkata...

heheheh sib baik mia lum pandai main bedak.. heheheheh

ala.. diha tgk mama tepek bedak kat muka dia pun nak buat jugakk.. hehhehehe

ZieSalikan berkata...

hahha..biase lah....anak buah zie selalu mcm tue....

mrsboan berkata...

haha baru nampak fresh!!...alahai Diha...
ada pengalaman camni.. cuba baca sini... http://mrsboan.blogspot.com/2009/07/tepung-kurma-special.html

nabilah_2908 berkata...

hehehe...sabar jer la... :)

xde pengalaman lagi..lum kawin lagi...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DIY BLOG TEMPLATE

mama_umar_maryam berkata...

adoii dhia..dah mc opera hah..apepon ttp comeylahh

h4ni3 berkata...

hihihi..
nama pun anak dara
sama la dengan khayra punnn

white rose berkata...

kahkahkah...

klakar laaa diha...

mesti selalu buat akak tertawa je kan...

diha, diha...clever girl

transformed housewife berkata...

selalu jugak. kalau dah girl mcm tulah. dia tengok kita dah berbedak cantik2, dia pun nak jugak kan. hehe

mie berkata...

adakah sedang make up??
heheheee

Nia berkata...

Nadiah: letak tempat tinggi? wah,..bijak2..

Huda: alala,..Husna pun buat jgk? mesti kiut!

Amy : wah,..seminggu dah habis? haha

Kazaztan : same la kite

Isabelle: gebu sesgt dah tu..huhu

ellis: uii,.pandai ko ellis

maya: sabor bebyk ni..

syarilhafiz: bdk2 suka sgt bedak kan, sbb wangi kot.

Lelord: tu la,..berpeluh2 mak dia nak lap balik

kie yu: kena cuci balik lps tu,..adoi

azrina: tu la,..comel, tp tensen..haha

Farra: haha,..dia nak main air la tuh

belalang hijau: anak 1st tu,..yg 2nd blum lagi..huhu

ratu kebaya: tu belum masuk kalau terkena baju kita tu..haha

gee: uii,..ter'yak' tu yg paling tensen..haha

diera: dia nak tiru mak dia tuuu

Zie: diaorg ni adventurous kan

mrsboan: hehe,..nanti nak pegi tgk

nabilah: aa,..ade dh kahwin nanti,ade la pengalaman cam ni..hehe

zety: hiasan kepala opera aje takde tu..

hanie: anak dara kecil kan..hehe

white rose: tu yg kekdg nak marah pun tak jadi tu

kak nur: harus le tu kak..haha

mie: dia perasan tgh make up la kot..hehe