Rabu, 1 Disember 2010

Muka cantik lepas bangun tido

Aku tau muka aku selebet lepas bangun tido
*
*
*

Tapi, aku tengok, si Diha ni, lepas bangun tido, kira ok je (tak jauh beza dengan muka dia time biasa2..haha)

Aku ambik gambar ni sebab nak buat rekod untuk Diha sempena

Birthday Diha yang ke-2
1st December, 2010

Ramai ingat anak aku dah 3 atau 4 tahun sebab dia tinggi, tapi takpe la, mak dia dulu pun ramai orang ingat macam tu jugak. Yang penting Diha sihat ya!

Ada wish untuk Diha? 
(tak malu betul mak dia ni, mintak org wish pulak, hehe)

14 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

Happy birthday diha..moga jadik anak yang solehah yer..nak adik tak? mintak dengan mama yer..hehehehehe

chekna @ mama ziyad berkata...

hepi besday.. moga panjang umur & dimurahkan rezeki, semoga membesar menjadi anak yg solehah & cantik jugak... satu lagi, moga jadi kakak yg baik pd adik2 ye...

Nadiah Sidek berkata...

happy 2nd birthday diha! :)

org kata nak tgk seseorg tu cantik ke tak..fresh2 lps bangun tido ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

sama tarikh lahir ngan anak buah sy..ika
tapi ari ni dia dah masuk 5 tahun ehehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

lupa lak..hepi besday utk ur diha..be a gud gurl ya..:-)

cik puan akish berkata...

epi bday diha tayunk...semuge menjdi anak yg solehah...berjaye dunia & akhirat..=)

rATu kEBaYA berkata...

Selamat Ulangtahun Diha.. semoga diha menjadi anak yg soleh dan berbakti utk ibubapa, agama dan negara.. amin..

cute diha ni

tifa berkata...

Heppi bufday Diha

white rose berkata...

ha'ah la...muka mached je mcm budak 4/5 tahun...mmg baka akak tggi laa tu...

hepi busdey diha...
semoga jadi anak yg solehah, taat kpd perintah Allah, menjadi pelajar yg pandai & berdedikasi serta berguna kepada AGAMA, masyarakat & bangsa...

isabelle berkata...

mesti la ada.

HAPPY BIRTHDAY, DIHA!!!
moga natural beauty bangun tido tu turut tempias kat mak dia jugak.

jadi anak yg baik ye?

✿....rossa alina....✿ berkata...

2tahun??mcm xpercaya.. ;p

Amy Syaquena berkata...

happy birthday diya...mata galak nak pinjam mata boleh he3..

mrsboan berkata...

happy birthday diha..semoga jadi anak solehah...amin

Nia berkata...

ellis: Thanks aunty Ellis! Mak mintak aunty doakan..hehe ~~Diha.

chekna: Diha kata thanks kat aunty, doakan Diha cepat dpt adik ya! hehe

Nadiah: Thanks aunty Nadiah!!~~Diha

rose: thanks aunty Rose!! ~~Diha

cik puan akish : Diha kata thanks kat aunty tayunk!

Ratu Kebaya: cute mcm mak dia tak? hehe...btw, Diha kata thanks!

Tifa: thanks aunty! ~~Diha

white rose: Diha ckp thanks kat awak dik..;)

Isabelle: uii,..maknya tak dpt tempias tu. Diha kata thanks kat aunty Belle!

rossa alina: tapi, kalau tgk 'live', nampak 2 tahun :)

Amy: yer lah, matanya tak mcm mata maknya..hehe