Khamis, 30 Disember 2010

Meranggi dengan Botol

Spek hitam Diha yang baru, macam Paris Hilton dah aku tengok. 
Ni Diha
Ni Paris (source: here)

Spek aje sama takpe, tapi perangai jangan sama arr...no..no..no..

Spek ni beli kat Mydin, RM7 dapat 3.(Spek yang Diha pakai, bukan Paris Hilton tu..hihi). Lagi 2 spek kaler pink dan purple.(Mak & Ayah Diha bukan kedekut, kami ekonomi nih..hihi) 
Masalahnya si Diha, time hisap susu aje dia nak pakai spek, time keluar jalan-jalan ke, dia tak berapa nak. Puas la aku memujuk, sebab nak ambik gambar dia. Last-last time hisap susu baru dia nak. 
Aku rasa sebab masa hisap botol ni dia tengah syok, jadi dia tak kisah kita letak atau cakap ape pun kat dia. haha...
Teringat ayah aku dulu, kalau dia syok tengok TV, mintak la kebenaran nak pegi mana pun, dia mesti angguk je, sebenarnya tengah syok tengok TV. 

Korang ada tak time yang korang akan setuju je kalau orang mintak apa2? hehe...

13 ulasan:

white rose berkata...

kakaka...

cute laaa DIHA...
bole kawan dgn khaleesya...

kmana2 je nak beli spek mata walaupun dah berlambak2 kat umah dia...

masa sy tgh on9, ramai yg buat permintaan nak itu nak ini...so, sy bagi je...
kakakakaka...

Huda berkata...

amboi bergaya minum susu yer diha :)
pernah juga sekali sekala sy tak sedar pun sy cakap ok bila org minta sesuatu :)

tifa berkata...

Farhan tak ada spek lagi , tapi tengok mak ayah dia pakai sibuk minta dipakaikan ,,,,camno tuh ....

chugie berkata...

amboi.. bukan main lg diha ngan speknye tu ye.. vouge gitu!

MrS. F!zA berkata...

hehehe comeinya spect tu.. tgk macam mahai je xnmpk cm murah pon..

DrSinga berkata...

mana batang hidung Diha???

isabelle berkata...

ada....
cepat je setuju kalo yg dia mintak tu murah.hehehe

mrsboan berkata...

wah! ada org nak hisap susu gentel2 bantal bucuk...jgn jadi spek mata bucuk pulak daa....ekeke

Lady of Leisure berkata...

amboi kemain lagi siap spek besau hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bukan main lagik anak dara ni bergaya ye

h4ni3 berkata...

hehehehe
stylo diha!!!

Nora berkata...

comeiii... ada anak dara bolehlah melaram... kita anak bujang... hmmm seminit jek pun nampak bersih :)

Three Musketeers berkata...

Besh kan anak perempuan...:) Sebab boleh melaram...:) teringin kiter nak anak perempuan...:)

Anyway, new friend here. Suker bacer your blog...:) Nanti kalau kiter rajin, kiter join your contest tue yer...:)