Isnin, 27 Disember 2010

Macam 1st time jumpa air

Masa bawak Diha pergi Cherating hari Krismas hari tu, dia nampak sangat teruja. 1st time pergi cuti dia ni, isk..isk,..teruk betul mak ayah dia ni..huhu
Susah betul nak ambik gambar minah kecik ni, dia tak nak duduk diam, kamera aku ni pulak lambat sikit, ni yang rasa nak beli DSLR ni..haha..(pakai pun tak reti, ada hati lak..)
Masa kat swimming pool, mula-mula muka dia cuak semacam aje, lepas dah lama-lama, tak nak mak pegang dah, eksen nak main sendiri. 

Jadi la, dapat bawak dia pegi cuti kat sini, kalau ikutkan, kat Cherating ni takde ape sangat. Tempat nak melawat pun takde sangat. Tapi, sebab dia satu laluan dengan Terengganu, kitaorg pun on aje la.

Umur macam Diha ni dah boleh ajar swimming tak?


15 ulasan:

cik puan akish berkata...

diha xsaited la nia...bab tuh la namo amek gambo...

pasal ajor swim tuh...dah ttu bole...sedangkan bby pon bole ajar...lagi umur diha..konpemmm bole..=)

Huda berkata...

husna lak pantang nampak air..mmg akan terjun punye :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

ada orang baby lagik dah ajar swim. anak aku hr tu bawak gi pantai takut dengan air tapi berejam main air dlm bilik air ok jaa..heran

Nordiana Nordin berkata...

bagus la...dedahkan dia dengan swimming sangat bagu..farzana.dulu suka gak main air tapi sejak akhir2 ni cam takut lak..nape entah..jenuh pujuk dia..

tifa berkata...

Boleh dah Nia ....orang tua pun seronok main air , inikan pula budak budak yang oi

Marina Fazzly berkata...

seronoknya die main air ye...

isabelle berkata...

uii..dah boleh sgt.
standard la mula2 tu cuak2..sekali dah masuk...haa..jenuh nak tarik kuar dr air

Farra Dhelina berkata...

diha bpe tahun ek? rasanya 3thn dh boleh ajar berenang..

white rose berkata...

bole2...
ajar dia, kasi dia suka2...

nanti xde la dia boring je...

sz | m.s.s berkata...

budak2 ngan airrrr mmg tak dapat dipisahkan..ehehehe

mama_umar_maryam berkata...

kitorg dah ajar umar, tp bkn pro way lah.,.hantam saje asal pandai float badan die sket2

Farah Y berkata...

Berseri-seri muka Diha main air!! Bestnya bercuti satu family :)

Lelord berkata...

boleh dah..lela skang ajar najlaa berenang sket2..hahhaa bukan pandai sgt pun janji najlaa berani

Nia berkata...

cik puan akish: memang xsaited terlebey..haha

Huda: uii,..excitednya Husna!

ellis: hehe,..dlm bilik air tak sama kot.

Nordiana: eh,..dia ade fobia ape2 kot, tak sengaja termasuk air kat hidung ke?

Tifa: org tua2 suka main air jgk kan..hehe

Marina: tahun dpn ade sorg lagi la yg seronok main air..haha

isabelle: memang jenuh pon, dia tak mau naik..aduii..

Farra: ha,..thn depan dia 3 tahun

white rose: ye lor, terapung dgn pelampung je kan

sz|m.s.s: tapi Diha masa kecik2 dulu, cukup tak suka mandi..mcm pantang betul kena air..huhu

Zety: saya pandai float, tapi kalau ada life jacket je..haha

Farah Y : a'ah,..tak lama lagi Farah pun akan merasa jugak bawak anak bercuti ni tau

Lelord: Diha ni masalahnya mak dia pun tak reti..haha

kakyong berkata...

anak2 kakyong tak pernah pergi public pool.. tp kalo g mandi sungai, walaupun sejuk tp berendam sampai kecut & menggigil2..