Jumaat, 24 Disember 2010

Korang suka contest makan & menang?

Ini yang kami biasa order di Chicken Rice Shop

Ini yang akan selalu kami order selepas ini!
Kenapa? Kami ada target baaaeeekkk punya! Lepas ni kalau korang pergi, kumpul sticker dekat lidi tu untuk redeem gift dan sticker tu lekatkan dekat borang yang dia bagi tu. Boleh dapat hadiah LCD TV lagi. Details di sini.
Pemenang dipilih berdasarkan pengumpul sticker terbanyak.

Berminat? Atau tak berbaloi?

14 ulasan:

Huda berkata...

ehemm..pada sy cam x berbaloi pun yer..tmbh2 klu contest tu kite kene kuar duit beli bnyk2 cam power root tu ke, aiskrim walls ke kan..

mrsdjones berkata...

Kami satu family peminat chicken rice ;) Boleh try ni hehe

Redjambu~
Mrs Djones' Journey

*diera* berkata...

nak masuk dan nak menang.. wuhuhuhu

AdD berkata...

Kitaorg memang rajin mkn kt TCRS.. Ebby suka benar nasi ayam nyer... HAdiah dia mmg best... tp Grilled Butter Chicken tu xdpt diterima tekak lah... not my taste... so terpaksa lah lupakan saje...

isabelle berkata...

mana pulak nak korek sticker byk2?
ish..terpaksa la pegi TCRS.huhu, tapi i x brp suka mknn dia

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

berbaloi mungkin tapi bergantung kepada nasib jugak kot :p tp atleast kita kenyang jugak dr tak dapat apa-apa :p

sz | m.s.s berkata...

selamatttt mengumpul!

~~@lyci@~~ berkata...

jarang mkn kar Chicken Rice Shop huhhu..

ana berkata...

jarang gi CRS...mau dah tamat tempoh contest br penuh sticker tu hahahaha

maya amir berkata...

saya suke gi chicken rice shop tapi tak penah lak kumpul sticker tu..hehe

mama_umar_maryam berkata...

saemla fevret kite nia..butter chicken tuh..nk kumpul stick tu yg agak xlaratlahh..hehehe,apesalahnye cube nia..mane tau rezkii

h4ni3 berkata...

hihihi
pasni sure hari2 makan kat TCRS ye nia ;))

isabelle berkata...

eh..mana komen i smlm?

Nia berkata...

Huda: sebenarnya saya pun ada perasaan cam gitu jgk, last time saya nak join contest twister juice tu, habis duit byk nak beli aje..huhu

mrsdjones: good luck dear!

diera: kalau menang nanti, jgn lupa member arr..hehe

AdD: husband saya pun agk kureng jgk dgn butter chicken dia tu.

isabelle: kena makan hari2 Belle..hehe

ellis: haha,..pikir mcm tu jgk,..asalkan dpt makan

sz | m.s.s: takut putus asa di tgh jalan je ni..haha

alycia: takpe, bukan semua org minat :)

ana: haha,..saya pun jarang gi. konon2 nak menang ni, terpaksa la gi selalu.

maya amir: rasanya baru je ni dia buat promotion sticker butter chicken ni. dulu ade jgk, tapi produk dia yg lain..hiee

Zety: uii,..taste kita seropa la..hehe

hanie: uii,..tu sudah mesti..haha

isabelle: ade ni kak, lambat skit approve, tgh kat umah mertua ni seminggu, tak dpt selalu sgt online..hehe