Sabtu, 11 Disember 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

giveaway
 Aku nak join Giveaway wajib ni!! Kenapa?

1) sebab Sumijelly yang buat (aku dah janji akan join walau ape pun terjadi..haha)
2) aku nak sangat domain. apa itu domain?
sekarang nama blog aku
http://unlistedone.blogspot.com kan?
kalau ada domain, aku boleh remove blogspot tu. Tapi, rasanya aku tak maintain unlistedone tu kot..hehe

Aku nak sangat domain sebab
1) Aku nak glamer macam Sumijelly..tengok dia ada Sumijelly.com
2) Bila ada domain, orang senang nak ingat nama blog kita
3) Lebih bernilai komersial..hehe

Itu aje, kalau korang nak join, boleh pergi ke

Aku nak tag
1) Hanz



6 ulasan:

white rose berkata...

owh...
mcm tu ek...
patut laa sy tengok banyak blog yg xde tulis blogspot tu...

Nurzairul Isma berkata...

Hehe... Ade domain sendiri baru gempak , ye tak? Hehe.....

isabelle berkata...

good luck. i pun join gak

eT berkata...

gudluck...:)

Encik Tikus berkata...

wuhuuuiii, ramainya join contest nie.. bagus bagus

Sumijelly berkata...

thanks nia joint...

Noted!


http://sumijelly.com