Ahad, 19 Disember 2010

Gambar Pernikahan Marion Caunter & SM Nasarudin

Aku dapat gambar ni dalam email semalam. Tapi ada watermark beautifulnara kat gambar first ni, maka aku credit pada Beautifulnara saja.
Dengarnya, jurugambar rasmi aje yang boleh masuk dan ambil gambar. Wartawan hiburan pun dapat gambar-gambar ni dari internet jugak. Hehe..(aku nak perasan setaraf wartawan hiburan le ni)



Aku terperasan bunga ros putih gergasi ni..hehe 

Pelamin yang sangat marvellous!



Baju Marion ni simple, tapi sangat sweet.

Selamat Pengantin Baru buat Marion Rose Caunter Abdullah. 

13 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

waw ctk gile plmn!! teruja tgok..ctk lahhh

sz | m.s.s berkata...

sangatttt cantikkkk...
errr rasa cam nak naik pelamin lagiks! ;p

Hunny berkata...

pelamin lawa, pengantin pun lawa..:)

h4ni3 berkata...

pehhh... mantap!
tapi.. err.. nama islam dia camtu jer ek?

mummy_ayu berkata...

wah....cantiks sesangata...

Wansteddy Tales berkata...

gorges... >.<

transformed housewife berkata...

smlm tengok sekeping je gambar kat FB my friend. Sweet sgt Marion dgn hubby dia.

Sukma SuKkma berkata...

mcm fairy tale..tempting :)

fasha berkata...

chantek dan pasangan yg sepadan ! semoga bahagia hingga anak cucu ;)

ibu WaWa berkata...

memang bestlah, Nia.
Kalau ibu wawa banyak duit mahu rasanya sambut anniversary ke-9 ni dengan pelamin macam ni.

Pelamin mereka ni memang lain dari yang lain.

atie @ ejay berkata...

hi..dh folow sini
xleh nak tinggal komen kt shout box

sue berkata...

kalau macam ni la akad nikah, wedding reception mesti lagi gempak.

isabelle berkata...

nmpk mcm simple, tapi diorg dok canag2 mcm grande jer