Jumaat, 3 Disember 2010

Facebook: Guna Profil Allah?

Aku sangat terkejut bila aku baca tentang Facebook ni di blog Amy Syaquena.
Dah berani pulak sekarang guna profil Allah? Apa cerita ni? Aku kurang pasti orang negara mana yang buat page ni. Ini provokasi atau ape ni?
Setakat ni, ape yang aku dapat fikirkan, kita report aje page ni

Memang la Facebook tak bagi jaminan akan remove page ni, tapi kalau ramai yang buat report, takkan takde respond kot? Diaorg ingat, ini perkara main-main ke?

Apa pendapat korang?

18 ulasan:

*azni* berkata...

benda camni pon dorang boleh buat main2...

Kie-yu berkata...

Kie-yu dah report dah sis
kuang asam keping tol dorang ni!

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

astaghfirullahhalazimmmmm

mcm2 ye
tapi facebook ni pon belongs to org yahudi, ntah2 depa wat derk je ngan report kite..huhuu

Huda berkata...

adeh..macam2la zaman serba moden ni kan, semoga kita x terikut2 sgt psal isu ni :)

Hamba Allah berkata...

Salam...
boleh bagi link untuk memudahkan semua orng report tntg ni

mrsboan berkata...

menyirap ajer...takmo ckp apa2...nanti mulut 'jahat' terlepas..nak g report gak

*diera* berkata...

haish tengok gamba profil pun tah apa2.. mai kita report reramai

isabelle berkata...

si bunguk mana la nak publisiti murahan tu

Sylarius berkata...

Ni ntah sapa la yang gatal tangan buat profil macam ni. Hari tu aku jumpa profil Jesus. Suka sangat main gurau-gurau agama diorang ni.

ana berkata...

bagus...jom ramai2 buat report

maya amir berkata...

isk...teruklaa derang ni..suke2 main agama org..huhu

AdD berkata...

ish apa benda lak ni... siap letak gmbr... tah pape ntah diaorang ni...

Lily berkata...

org kapiyor buat twitter @god pun ada

hope they don't touch Allah

ibuayahdamia berkata...

merepek2 diaorg ni kan...tak der benda nak buat agaknya...sampai nama ALLAH pun buat main2 ni...hushh

miss epa berkata...

ptot bgtau semua org ni.nice sharing! :)

transformed housewife berkata...

boleh kita report tapi mcm Nia cakap, tak jamin dioarg akan buang sbb sblm ni pun ada group yg menghina Islam.

Wansteddy Tales berkata...

taksub nak jatuhkan islam. org yg sah2 tempah tiket ke neraka wallahualam...

Aqmar Ismail berkata...

astagrifullahal azim, berani betul diorg ni..