Ahad, 26 Disember 2010

Diha @ Cherating

Gambar tak dapat upload..adoi, broadband tak 'perform' nih
Lepas balik Terengganu, kami singgah dulu kat Cherating 1 malam
Ada promotion tu, bilik murah (aku suka sangat benda2 murah ni kan)
Nak balik pukul 12 ni.
Diha 1st time pergi cuti ni, dia nampak sangat confuse..hehe

Kat mana yang best nak bawak anak-anak cuti ye?


6 ulasan:

isabelle berkata...

i kalo ke cherating, mesti lajak cari sata kat kemaman.

mm..bercuti mana ye? kalo x pantai, cameron la kot

W a n i e berkata...

bawak la Diha p Bukit Gambang resort City di Gambang, Pahang.. best!! =)

maya amir berkata...

alaa..baru nak tgk gambar:)

white rose berkata...

aahh, tak tau...

kalo baya2 diha ni bawak g mandi manda & g zoo je la...


sy suke pegi zoo tau...
hehehe...

Lily berkata...

PULAU REDANG

Farah Y berkata...

Bestnya cuti-cuti. Selalu sangat lalu cherating tapi tak pernah-pernah nak singgah. Huhu. Next year, inshaAllah nak bercuti kat situ.