Selasa, 7 Disember 2010

Aku Masih Dara

Source: here

Menurut pengarahnya, Ahmad Idham, dia cuba menyelitkan unsur dakwah dan nasihat dalam filemnya terbarunya ni. Berkaitan dengan isu keruntuhan akhlak remaja masa kini.

Apa pendapat korang?

10 ulasan:

Hidayah Ismawi berkata...

Payah jugak.. putting 3 women berkemban on the poster and claiming to the world it is for the sake of dakwah

Kie-yu berkata...

heh..
dakwah ke
poster pun seksi semacam aje :p

Kazaztan Team berkata...

ehhh ashraff muslim kan...

Huda berkata...

alamak!ade unsur dakwah ke?tp tengok pelakon2nye mcm tak de unsur dakwah pun..adeh..mcm mane ni ahmad idham?

isabelle berkata...

x larat dgr excuse bodo mcm tu

Nur Areefah berkata...

sadis.....................

white rose berkata...

eeii...berkemban...
nape tak cite je kisah berkemban...

kan senang

en_me berkata...

salam maal hijrahh akak nia ittewww..

mama_umar_maryam berkata...

aku rase ahmad idham ni propa je nih,mcm org gila s*ks je hah..pastu budak2 muda tgk..huh!

Nia berkata...

Hidayah: Rasanya ada cara lain lagi dia nak jadikan filem dakwah, tapi maybe dia takut filemnya tak laku kan?

Kie Yu: dia nak aim 2 target tu dik, dakwah dan komersil..huhu

Kazaztan: ha,..dia la yg berdakwah tu

Huda: ade sorang la unsur dakwah, Ashraff Muslim tu..hehehe

Isabelle: hehe,..aku faham babe!

Nur Areefah: dia bkn org pertama kan

white rose: hehe,..ko bygkan poster dia, tajuk KEMBAN..nanti org tak mau tgk dik..hehe

en_me: salam maal hijrah dik...hehe

Zety: hehe,..maybe bab yg last2 tu ade la nilai moralnya, tapi part awal2 tu, masa tgk trailer mcm adoi!