Rabu, 3 November 2010

Tenung Skrin Komputer & Dapat Duit!


Aku kagum iklan yang no.1 tu. Hehe..korang kagum tak? Macam-macam iklan orang buat zaman sekarang ni kan? 

Apa iklan menarik yang korang pernah baca?

16 ulasan:

cik puan akish berkata...

agak kagom juge..hanye tenong skrin..tp sampai la neh tak dapat2 juge..:)

ana berkata...

dah lama tenung..buang duit ada la, kena beli spec..mata dh rabun! hahahaha

isabelle berkata...

iklan tepi jalan.
CREAM LELAKI.
ingat nak blog psl benda tu aritu, tapi x jadi la..hahaha

*azni* berkata...

tak logik je iklan skg ni..kot ye nak laris pon tp agak2 la..

zura@iwan berkata...

mcm2 arr....nk buat biz kan...hehe..kdg2 kita pon tpengaruh..

nieda berkata...

hehe..mcm2 cara ek

chugie berkata...

kagum sangat2 nia.. aahahahahah:))

white rose berkata...

iklan jual emas...

beli satu percuma satu...

hahahaha...dia salah tulis...

*diera* berkata...

hahhaha.. terbaikk.. sy plak tenung duit sendiri.. dapat duit sendiri tu je.. tade banyak2 ..

sz | m.s.s berkata...

wahhh kalo berkesan blh jadik kaya ni...asek menenunggggg..hihihi...

Sunduvan berkata...

Beshnyer..tenung screen computer je? Mcam mana caranyer tu?

mama_umar_maryam berkata...

hahahaha,klu blogger mcm kite tenung skrin dpt duit,dah jutawan dah kitekan nia,ahahahah

Syigim berkata...

hahahahah. terima kasih kerna menghiburkan your readers ;)

rynas berkata...

tu ler namanya iklan ayat mesti power..hehhehe

h4ni3 berkata...

tenung skrin, duit kuar ikut skrin... yg tu baru la best!! hahaha

Nia berkata...

cik puan akish: mcm tahyul skit tu..huhu

ana: lagi satu kena byr bil letrik..hehe

isabelle: kena tulis psl tu Belle..menarik tu..haha

azni: diaorg tau, nak tarik perhatian org..tu yg mengarut2 tu

zura@iwan: bab kita terpengaruh yg selalu terjadi kat saya tu..hehe

nieda: tu la, kreatif sungguh..hehe

chugie: ayat mesti baiikk..haha

white rose: a'ah,..best betul kalau diaorg offer gitu kan

diera: hehe..bleh jgk kalau mcm tu.

sz | m.s.s : semangat sikit nak mengadap pc kan..hehe

Sunduvan: itu la masalahnya,..i tak tgk pulak

Zety: haha,..of course! golongan kita la yg awal2 jadi jutawan.

Syigim: i pun terhibur asalnya..haha

rynas: tu la, bila kita klik krg, takde ape sgt pun..huhu

Hanie : tu spooky babe! haha