Jumaat, 26 November 2010

Suka kena block dengan Dr.Rozmey

Ada hobi baru kat Facebook (tapi aku tak join arr..). Geng-geng ni akan 'Like' page Dr.Rozmey

Lepas tu tinggalkan komen-komen macam ni



Bila dah kena 'block', kongsi cerita kat group ni
Apsal diaorang gelarkan Dr.Rozmey ni cendawan, idak la aku tau. Aku letak sini bukan sebab aku galakkan korang buat pulak. Tak baik woo.Tapi, aku rasa bukan Dr.Rozmey yang 'block' kot, mungkin pekerja dia.

Apa pendapat korang tentang ni?



22 ulasan:

ana berkata...

hahahaha...mcm tu punya taktik pun ada.

Lily berkata...

saya ada gambar terbaru dr rozmey

Please click me

karipapsayur berkata...

KAH KAH KAH!

Jual product untung berjuta.. Cuba laa ubah rambut tu sikit.. Macam orang tanam rambut x berjaga!

Nia, kena panggil cendawan sebab rambut dia. Siap ada fan page: http://www.facebook.com/pages/Kami-Suka-Rambut-Cendawan-Dr-Rozmey/172463446112022

dan baca blog entry ini.: http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/2010/11/dr-rozmey-aka-rambut-cendawan.html

p/s: gigih haku pi google haaa!

Ieda Al-Habsyi berkata...

hahhahahahahahha! rambut dia la tu :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

dorang dengki laa tu tak leh nak kutuk2..huhuhu.
tp semangat dia aku tabik :p

walaupun rambut mcm cendawan..hehehehehe :p

~ayu.oyie.yuna~ berkata...

salam nia;)
kenapala kn buat mcm 2.. klu x suka x payahla sampai mcm 2 sekali..diam2 sudah..x payahla kutuk mengutuk hina menghina......

ekinashikin berkata...

glamer mendadak DDR ni skrg...hehe

shaza berkata...

itu perkara biasa....hehehe

sz | m.s.s berkata...

hahaha...
rambut si dia kot pesen cendawan ;p

mama_umar_maryam berkata...

hmm,mcm2 jenis org kan nia..tahapa2la diorg ni

chugie berkata...

emm.. die ni fofular kan?

mrs adam berkata...

tergelak sorang2 baca entry ni.sbb diorng kate dr Rozmey macam cendawan.tak pernah pulak terpk sblm ni.hehe

rATu kEBaYA berkata...

tak tgk lagi fb DR Rozmey ni.. jap lagi nak g siasat jap...

pasal gelaran tu.. maybe tang kepala DR tu kot.. erm.. entahlah..

isabelle berkata...

diorg kata mcm cendawan sebab rambut dia mcm tu.hahaha.
weh..agak2 dia baca x my blog? kan aritu i ada buat entry psl Rambut Orang Kaya tu.hahaha

h4ni3 berkata...

kehkehkeh
cendawan la pulak
ape pun, memang tak baper suka cara dia
perasan grandiose

tiefazatie berkata...

hahaha..serius nie la yg adik2 ifa duk gela hari2 kt fb sis..xphm ifa nie..tp serius..die hnya akan publish komen2 yg bagus2 ja nie..yg buruk2 die delete nie..haha..n mmg die akan block org2 yg komen ntah pape kt fb die..haha..cam ada pa nie yg jaga fb die tau sis..xphm ifa..tp mmg kelakar la..

psst...cendawan??psl rambut die kot..neway ada byk lg fanpage psl die sis..cuba la search...hihi

transformed housewife berkata...

rasanya rambut dia mcm cendawan sbb tengokla bentuk rambut dia tu. fesyen agak 70 an sikitla. huhu. Yg suka kena block tu saje nyakat Dr. Rozmey tu kot. Tapi mmg ramai yg mcm menyampah kat dia sbb selalu cakap besar. Wallahuala'lam.

transformed housewife berkata...

rambut dia mmg nampak mcm cendawan. fesyen 70 an. yg saja suka join group KKBDR tu, yg menyampah dgn dia yg suka cakap besar.

Nadiah Sidek berkata...

takde kerja namanya tu

Lelord berkata...

ekekekkeke produk diawat darling lela terpengaruh last year. jap jek sekotak pun x abis

Adyshariz berkata...

haha..cendawan goreng pon sodap..sian dian

kakyong berkata...

x per la, dah tu personaliti dia... unik... bior le org kata apa pun.. tp dia hidup senang lenang... mewah...