Selasa, 30 November 2010

Sandwich RM7.50

Mak aku selalu pesan zaman aku belajar dulu, jangan berkira duit kalau pasal makan.
Maka berpegang teguh pada prinsip itu la, aku pegi beli sandwich ni..
RM7.50 babe! Dan ini yang aku dapat..huhu
Aku memang tak biasa beli sandwich kat sini, jadi aku agak terkejut sikit la. Sebab aku rasa sayur aje masa aku makan ni.
Mungkin lain kali aku akan try beli yang lain, atau kurangkan sayurnya, dan mungkin aku akan terasa dagingnya. Ni mesti kes aku yang tak reti nak order ape ni.

Korang suka makan sandwich macam ni?

19 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku lum pernah mkn kat subway..tapi aku suka makan sayur..tak kisah laa apa pun :)

zura@iwan berkata...

kita pon br je try subway ni, sblm ni x kenai le mkn2an cm ni..hikss...

tp kalu bab mkn jgn bkira kan..tingin mkn jek..haha

kita bleh le nk mkn sandwich..bleh masuk perut gk le..

[-suziey-] berkata...

subway pnya sandwich ade yg sedap tp ade yg xbrapa..agk dry..so kena pndai pilih..tp mmg best la sandwich dia..salad rangup jek:D

~~@lyci@~~ berkata...

sandwich vegetarian ni hehe.. alcyia suka sandwich telor..

Kie-yu berkata...

erk!
kalo vegetarian sedaplah makan
huhu
ape menu lain yg ada sis?

Amirah Yusof berkata...

suma makanan pun bedal jee

chugie berkata...

owh..yummy!!! my fav tu nia uit..

dh try cheese & stick ke? best wo..

maya amir berkata...

subway ni kite boleh pilih kan nak isi ape.. lenkali buleh pilih byk daging/ayam..hehehe..tapi harga die mmg phewww...huhu..

Farra Dhelina berkata...

terliur saya..wlupun tgok gmbr sayur je..sbb tgh lapooo...hehe

ana berkata...

ni sandwich utk org vegetarian kot...

Syigim berkata...

to me subway ni sandwich mahal! tapi healthy choice :) tapi my hubby suka subway, sbb dia jenis yg 'taruh suma!' jadi berbaloi kalo beli.

mcm i, xbole, sbb jenis memilih - sayur ni xnak, nak salad je xmo jeruk nk itu tp xnak ni hihihi...rugi je kalo beli subway :P

Lelord berkata...

ekekekke lela pun x penah cuba lagi subway...lenkali nak cuba gak la. kat doha ni mekdi x best arr mesia punya lg best tu pasal kat sini suke g hardees ngan raja burger jek

lina berkata...

mmg suka sgt...tiap2 hari lunch cam gitu pun tak apa mmg sedap sgt...kat pusat bandar damansara dan kelana jaya port kami anak beranak2

gee ryder berkata...

saya suka mkn sandwich subway.
wpun mhl tp byk inti :)
kenyang mkn hehe

mungkin salah pilih tu kot hehe

sz | m.s.s berkata...

klu saya pun konpem tak tau pilih / order kat subway tu..tak penah beli...ihiks

mama_umar_maryam berkata...

haik?? sandwich sayur ke utk org vege tu? hmmm...review org lain2 kan nia..ade org review subway ni ok,apepon,klu zt buat sandwich mayonis bykkkkkk

white rose berkata...

sy jarang beli sandwich yg dah siap jual...
sy suka buat sendiri...
sebab bila kita nak rasa lebih, kita bole tambah sendiri...

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

err rm7.50 ye?*terpikir-pikir*
saya suka mcd and burger king ajo!

Nia berkata...

ellis: wah, Ellis,..bagus la suka sayur kan. aku ni je haa..hehe

zura@iwan: sama la kita,..baru2 nak try..hehe

suziey: yes,..betul tu,..salad dia mmg rangup

alycia: a'ah kan,..patut i mintak telur je kat subway tuh.

Kie Yu: akak pun tak tau dik,..1st time pegi..hehe

Amirah Yusof: haha,..bagus, senang nak makan mcm ni.

chugie: haa,..bleh try cheese & stick la lps nih

maya amir: haha..harga dia pn sedap jgk le tuh..

Farra: wah,..Farra suka sayur ya!

ana: haha,..memang pun.

Syigim: adoi,..i pun sama. i kalau byk sgt sayur ni,..tak berapa suka sgt..huhu

Lelord : MsD doa tak standardise yek..isk

lina: maybe saya patut try yg lain pulak..hehe

gee: saya pun rasa saya salah pilih..huhu..kawan2 semua kata sedap.

sz | m.s.s:saya pun blur masa nak order hari tu..hehe

Zety: Subway ni ok,..i jer tak reti nak order Zety.

white rose: tu la, akak terfikir gak,..bleh jgk buat sendiri, saja ngada..hehe

munira: sama la kita..hehe