Isnin, 29 November 2010

Petua Nampak Ranggi

Nak jadi ranggi macam Diha nih?

Baju: Dari Baby Disney - Hadiah orang bagi masa dia baru lahir, saiz besar, sekarang baru dapat pakai
Basikal pink : Dari Giant
Spek mata : Dari myMydin (RM4 aje)

Korang biasa ingat ke dari mana korang beli setiap pakaian korang? 
Aku tak..hehe

19 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

haah, aku pon ingat, heheheh :)

zura@iwan berkata...

eh x semua kita ingt beli kt mn bj tu..haha..

cik puan akish berkata...

hoyehhh...ensem lahh=)

ajjah berkata...

wowwie Diha nanti boleh join baby's fashion week la sayang

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

wow..diha look gojes!
kecik-kecik dah pandai bergaya ek!

zahraa saya sngatt suka dengan sunglasses!pantang keluar komfem di capai and pakai hehehehe

white rose berkata...

ingat2...sanga2 ingat...hehehe...

wah, diha...
ko le jadi minah rempittt tuu...

lina berkata...

bagus rega gitu i like...nak beli utk darwisy suke main kakak punya.

mama_umar_maryam berkata...

besenye igt sbb ..hehehehe....klu shopping tu mcm kene rasuk

sz | m.s.s berkata...

ahaaa..
sama...
tak ingat gak...

maya amir berkata...

peewwwittt..si ranggi, nak gi mana.. i ikut boleh?:)

ana berkata...

tak ingat sangat la...ranggi diha.

Kancilbiru berkata...

fiwit, mmg ranggi sih...ekeke

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

biasa beli baju nuha kat tesco ajer kalo baju hari-hari dia..hehehehe :) bergaya tol diha tu dgn spek hitam :)
nia, jgn lupa alamat yer :)

mamalieyna berkata...

ingat sikit2..hehe..

waaah diha..ada stylelah! hehe..

Kie-yu berkata...

hamboi-hamboi diha
kemain lagi posing yek
hehe
comel!

tiefazatie berkata...

wah!ranggi betol nie..hihi..cumil!

kakyong berkata...

selalunya ingat.. sbb baju anak2 baju kat tempat tertentu jer... & sbb jrg beli.. & lebih byk baju yg org beli dr dibeli sendiri... ;)

isabelle berkata...

mak aii..rangginye!
i selalu ingat beli kat mana/sapa bagi hadiah baju/brg kat adam.
mrhubby? baju ni pair dgn suar mana pun dia x ingat.

Nia berkata...

Ieda: kalau igt sng nk bgtau bila org tanya.

zura@iwan: memang pon, i pun sama tak ingat.

cik puan akish: macho tu..haha

ajjah: Diha kata dia mintak aunty ajjah organize.

munira: si Diha ni suka2, dia rosakkan jgk..huhu

white rose: tu la,..tapi dia takde motor, dia pakai basikal jerk

lina: harga spek ke basikal yang?

Zety: haha,..mcm kena rasuk? i like! rasa bahagia je kan bila bershopping.

sz | m.s.s: tu la,..kalau org tanya,..mmg i fail nak jwb.

maya amir: nak pegi taman..hehe

ana: maner nak ingat kan. i pun sama

Kancilbiru: spek tu bagi ranggi tu..hehe

ellis: thanks ya ellis!

mamalieyna: stail minah rempit..hehe

Kie-Yu: bila pakai spek tu, naik semangat posing dia..hehe

tiefazatie: ada cumil mcm mak dia tak? hehe..perasan lak.

kakyong: wah, bagus tu kak, rezeki anak-anak.

Isabelle: haha,..nasib baik ada Belle tolong mrhubby kan.