Khamis, 18 November 2010

Masalah aku & UIA

Aku kena ambil 'short course' kat UIA nanti. Jadi semalam aku 'survey' jalan dengan En.Suami.
Bukti aku berjaya 'survey' jalan..hehe

Aku takde masalah dengan UIA ni, tapi aku teringat balik aku pernah ada masalah dengan seorang 'student' kat UIA ni duluuuuuuuuuu...Masalah ape? Panjang ceritanya, karang korang tertido-tido kalau baca cerita aku. Tapi, takpela, kitaorang pun dah bermaaf-maafan dah. So, kira dah 'settle' la tu. Bukan salah aku woo, tapi bukan salah dia jugak. Takpe la, dugaan la tu kot. 

Korang rasa masalah ape?hehe...

11 ulasan:

maya amir berkata...

bilekah short course ittew? have fun...:)

CikLilyPutih berkata...

mane tau, la citerlah nia..
anyway selamat berkursus..

lina berkata...

nia - tu ke tudung yg jauh tu...:)

Lady of Leisure berkata...

oh rindu jugak kat uiam ni.. hehe lady ex iium jugak..

mama_umar_maryam berkata...

haih debor ni..apecer tu ek?takut2 kang dlm kelas jumpe lagi ;p

isabelle berkata...

woh..mcm sensasi je bunyinye.
xdpt agak la.
i selalu problem dgn UKM graduates.hehe

kakyong berkata...

x kesah la apa masalahnya, asal dah berbaik tu, okay lah tu kan.. ;)


http://www.kakyong.com/

white rose berkata...

masalah pakwe...
hahahaha...

akak, sy teringin nak masuk UIA, nak belajar disana...

h4ni3 berkata...

masalah... err.. berebut boifren eh? kekekekke

Nia berkata...

maya amir: bulan dpn dear! hehe

CikLilyPutih: kita jumpa nanti i cerita..hehe

lina: yer,..itu la tudung yg buat lari budget tu..hehe

Lady: wah,..really? i ex-upm..hehe

Zety: uii,..idok le jumpa lagi kot. Cerita lama dah tu..dia pun dah grad bertahun dulu dah.

Isabelle: hehe,..bunyi je sensasi, bendanya tak sensasi pun..UKM graduates buat u pening yek?

kak yong : yer..betul tu kak..hehe

white rose: eh,..apa tarikan UIA? hehe..takpe..dpt peluang belajar kat mana2 pun, rezeki kita kan.

Hanie: haha,..budak UIA tu lelaki.

Sidratul Muntaha berkata...

calling2 ayu klu ade kat uia
boleh ngeteh sesame.
hauhauhua