Sabtu, 27 November 2010

LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010

Apa itu 'personal calendar'?
Calendar yang telah di'design' khas untuk korang. Korang minat nak dapat calendar macam ni? Haa,..boleh join Little Fingers Giveaway ni.

Aku memang NAKKK sangat calendar ni. Tapi, syaratnya kena pilih 2 gambar yang aku nak letak kat calendar tu, seandainya terpilih laaa..
Aku memang tak suka bergambar. Tapi, kalau nampak semua orang tengah sebok nak ambik gambar, aku pun nak join jugak...sebab aku tak nak nanti kalau diaorg tengok gambar2 tu balik, gambar aku sorang aje takde (kes dengki kan, teruk betol!)

Maka, ini la gambar yang dapat aku jadikan modal. 
Aku baru perasan, ini lah satu-satunya gambar family yang kami ada. Takpe la Diha, kalau ada rezeki Diha dapat adik nanti, kita gi amik gambar kat studio ya (ye, aku masih pasang angan-angan nak tambah sorang lagi..huhu..)

Ini gambar kedua. Aku suka gambar ni, sebab Diha nak duduk diam masa ambik gambar ni.

Tarikh-tarikh penting pilihan aku (untuk letak di calendar)
9 Ogos - Birthday En.Suami
1 Julai - Birthday aku
1 December - Birthday Diha
3 Mac - Anniversary kami

OK, tu aje, kalau korang minat, boleh pergi ke link kat atas tu ok! 
Aku tag  orang2 ni!

Aku rasa kan, sebab aku tak suka bergambar la, aku tak jadi model, penyanyi, pelakon dan sebagainya. haha...(isk,..tak habis-habis lagi pasal gambar)

Korang suka bergambar?

11 ulasan:

CikLilyPutih berkata...

suker sangat bergambo.... nk joinnnnn

eT berkata...

me suka gak kalendar camnih...
leh try pasni kan...
xlama dh nk masuk tahun baru nih..:)

Lelord berkata...

heheh best ni...jom kite tambah ahli

Sukma SuKkma berkata...

hai Nia..salam perkenalan..Alhamdulillah..berjaya juga mmbeli laptop hak milik sendiri..dah tak yah pinjam2 dah..hehe...nak berbisnes pun dah senang dahh :)

ye..nama panggilan anak, Nia..sama eh hehe..

Hunny berkata...

chomey..:)

isabelle berkata...

i sukaaaa...sgt bgambar.
sbb tu bila mrhubby beli DSLR, i rela x amik tau psl teknik2 fotografi sgt. janji i ada dlm gmbr.hehe.keji kan?

white rose berkata...

wah...tere laa sape yg buat tuh...

my.mastura berkata...

alamak..best nye...

tp gambar kitorg, x der yg senonoh mcm awak nye tu la..hahahaha...kompom laaa x menang kan...x jadik aa nk join

sz | m.s.s berkata...

ahaha..
saya suka bergambar tapi tak suka amikkan gambar nnt takde muka saya dalam itu gambar! (hehehehe panjang tak jawapan saya?)

maya amir berkata...

tak suke jugak bergambar... slalu b'gambar kerna terpaksa..heheh

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

ha ha ha... eb pn dengki kalo asyik snap gambor org jerk tapi gambo sendiri x der... ahaks...

tq sudi join... gd luck yer... ;p