Jumaat, 19 November 2010

Karipap Besar,...hwarghh!

Yok oo aje buat bunyi 'hwarghh' tu..hehe..
Kami jarang pergi 'Secret Recipe', kalau pergi pun beli 'main course' aje. Memang tak beli pastri macam ni. Tiba-tiba aku teringin pulak nak rasa 'Chicken Cornish' ni. Inti dia memang sedap, tapi pastri dia tebal sangat, aku tak larat nak habiskan. Aku habiskan inti aje. Mungkin untuk orang lain pastri tu ok kot, aku jer, ngada2 skit..hehe. 
Ini 'Macadamia White Chocolate'. Sedap, tapi tak boleh lawan 'Chocolate Indulgence' lagi..hehe.

Ini biasa aje, 'Spaghetti Meat Ball'. Besor bebenor 'meatball' nya..haha..

Korang suka makan apa kat Secret Recipe? Ke korang tak gemar makan sini?

10 ulasan:

[-suziey-] berkata...

ape yg ade kt SR tu sume kegemaranku..hahaha..sume sedap:p

~~@lyci@~~ berkata...

wah, besarnya karipap..

isabelle berkata...

suka jugak.
tapi kalo kek dia..i x suka yg fluffy/tinggi mcm choc indulgence tu.
i suka kek yg padat mcm cheesecake tu. hehe

chugie berkata...

owh.. memang sedap pun karipap besar ni!

h4ni3 berkata...

kitorang kalau nak makan something light, chicken cornish la pilihannya. hehehhe.. light la sangat!

white rose berkata...

xpernah makan kat secret recipe pun kak...
makan kek pun orang blanjer...nama kek pun xtau...
hahahaha...

mama_umar_maryam berkata...

suke jugak,tp skg ni mcm dah agak muak heheheh,melainkan diorg ade hidangan baru ;)

sz | m.s.s berkata...

tetapppp pilih choc indulgence jugaaaa...heeee

ana berkata...

tak makan kat sana, selalu tapau je...

transformed housewife berkata...

tak pernah cuba main meal diaorg. selalu cuba kek je.