Ahad, 7 November 2010

Good Night & Sweet Dreams Contest

Contest ini anjuran Mummy Ayu

Gambar yang dipertandingkan
Nama Anak : Madihah
Umur Anak : 2 tahun

Cerita mengenai gambar

Baju tidur Diha yang aku beli sebelum ni, banyak yang dah tak muat untuknya. 
Kaki senteng

Lengan senteng
Nampak tak sesuai...asyik kena bising dengan mak aku, (opah Diha), katanya kesian cucu dia kena pakai baju yang tak saiz.
Diha pun tensen sebab bajunya tak saiz.
Maka, aku pun beli baju donat seperti di Little Mama Love
Beli online lagi, aku risau jugak takut takde saiz Diha, mujur baju tu sesuai dengan dia. Pertama kali dia pakai baju tu, terus aku ambil gambar. Bukan main seronok lagi dia, selesa pakai baju tu agaknya.

Kalau korang minat nak join contest ni, boleh ke Contest Mummy Ayu ya!


8 ulasan:

Mama Hanim berkata...

good luck ye..

h4ni3 berkata...

kalau baju tido, senteng pun takper kan.. sbb nak tido jer, bukan orang nak tengok. hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Gud Luck !

Adlina Husaini berkata...

alahai bestnya join contest..kena godek2 cr gambar aisy lah..

aisy pun sama,byk baju senteng dah..nak buat camno cepat beno membeso

bebaru ni pegi tesco borong baju tido murah2 hehe

sz | m.s.s berkata...

alalalaatomeinya diha...
takpelah kaki ke lengan senteng...syekkssiii :p

chugie berkata...

good luck diha..

Hunny berkata...

gambar last tu chomel..:)

mummy_ayu berkata...

ayu amik pic last tu yer..tomei..tq coz join & good luck!!