Isnin, 22 November 2010

Dinner SIRIM

Nama Event : Majlis Industri SIRIM
Tarikh Event : 19th Nov, 2010
Tempat : Sunway Hotel Resort & Spa
Masa : 7.45pm - 10.30 pm
Muka-muka semangat untuk makan pada malam tu

Back drop yang penuh dengan warna-warni

Menu yang membuatkan aku teruja masa awal-awal sampai (tengah kebulur..huhu)

Kami tak boleh makan pun nasi goreng tu, dah kenyang sangat2..

Overall, event ni sangat menarik. Tahniah pada SIRIM!!
(Kami attend sebab company kami di'certified' oleh SIRIM tahun ni)
Apa pendapat korang tentang event yang formal?

15 ulasan:

nieda berkata...

yg plg best dpt MKN...hehe

white rose berkata...

waaaahhh...sedap2nyee...
ala, teringin laa pulak...

event formal???

jadi formal la...
hahaha...

tapi muke mcm sy ni mane pernah formal...

Sumijelly berkata...

ko keje kat sirim ker??

perghh.....aku kalu dpt g event mcm nie..suka la..
makan jerla..hahaha

Sumijelly.com

isabelle berkata...

event yg formal adalah susah sikit to me. sebab i jenis kuat merapu.
tengok je la if i attend dinners with my students, ala2 x sesuwei gitu dok meja VIP dgn staf.
ni kes x puas jadi muda la nie..hahaha

mamalieyna berkata...

Nia kije SIRIM Ke?..kite nak apply kije SIRIM gak..huhu..hope diterima la nnti!

sesekali ada event formal gini, ok jer layan..^_^

Little Mama™ berkata...

banyaknya makanan dalam menu.. mesti kenyang tak hingat ni kan ;)

karipapsayur berkata...

chinese food mmg best kan!

Kita ni jenis perut melayu.. dtg dngan perut kosong lapar2.. Datang makanan awal2 pegi balun sampai kenyang! Part last2 dah se'eh!!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wah sedap makanan tuh..pos cni cket..hehe

lina berkata...

sedap nyer....i like chinese food terutama sup nyer

Wan Anie berkata...

bestnya.. lama saya tak pegi dinner dulu dapat dinner free sekarang semua kena bayar.. hehe

chugie berkata...

owh.. syoknye dpt dinner kat sunway hotel ni! sy pernah attend sekali je event dinner kat sana, and the food are very delicious! superb lah..

gee ryder berkata...

whoaa sdpnye mkn² kt situ..nyum²! hehe

maya amir berkata...

kalau chinese set menu, mesti hidang nasi last..by that time, mmg dah takleh masuk dah..hehe

ana berkata...

ingat lagi first time mkn chinese set nie...dok fikir mana la nasinye, takkan makan lauk je...rupanya ada cara makannya. hahahahaha

Nia berkata...

nieda: yes,..matlamat utama kita..hehe

white rose: ko sesuwai la geng dgn akak dik.

Sumi: isk,..idak la Sumi. Ko kan tau aku keje mana..hehe

Isabelle: i pun sama jgk, nasib baik pegi event ni boss2 tak attend..hehe

mamalieyna: owh,..saya tak keje dgn SIRIM, company saya keje tu dpt cert mlm tu..hehe.

Kak Ros : Masa nak balik tu dah ngantuk je kak, kenyang sesgt..haha

Qastalani: memang tak termakan nasik tu,..dah kembung...huhu

wan nurul hezrina abd halim: alamak,..semua dah selamat masuk perut la yang, tak sempat nak pos..hehe

lina: haa,..sup dia mmg sedap. nak pulak yg herba2 tu, baik utk kesihatan kan.

Wan Anie: aik, naper sekrg kena byr kak?

chugie: masa saya pegi tu tgh lapar, mmg sgt sedap..:)

gee: makan free lak tu, lg sedap..hehe

maya amir: diaorg patut bg sejemput je nasik tu..hehe

Ana: dia letak nasik last sekali,..hiee..mana ade org nak dah