Khamis, 11 November 2010

Berebut beg!

Hadiah Gin & Jacqie sampai dah~~!!Alhamdulillah! Aku join contest ni kat MomBloggers Planet.

Nampak eksklusif..

Ni bahagian dalam untuk simpan laptop

Aku memang dah ada sarung kamera Gin & Jacqie sebelum ni, kebetulan matching pulak coraknya..marvellous!

Suuukkaaaa!!

Diha pun suka Gin& Jacqie jugak. Problem nih, karang berebut dengan maknya pulak...huhu..
Terima kasih pada Gin & Jacqie dan MomBloggers Planet!

Apa brand bag kegemaran korang?

17 ulasan:

Nigina berkata...

cantiknya beg tu

Faryza berkata...

rebut2 jgn tak rebut..hehhe

Ain berkata...

tahniah nia...

kalau beg, ain main beli jer...

hehe...

sz | m.s.s berkata...

ooo sgttt chumillll...
saya takde brand bag kegemaran...hihihi..
pakai saja asal berkenan di mata ;)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tahniah cntik bende tuh

nieda berkata...

tahniah...cantik beg itu, haruslah berebut dgn anak

isabelle berkata...

ayam brand pun boleh.
tak kisah..janji berkenan designnya.
kdg2 ada brand mahal, tapi design haprak....

ana berkata...

awww...minah bunga you...

Lelord berkata...

huhuhu jelesss

mama_umar_maryam berkata...

waaaa tantek beg tuh..congr8 nia

h4ni3 berkata...

wahhh
berbunga-bungaaa
memang wajib la berebut dgn diha
hehhe

Sidratul Muntaha berkata...

gin n jac jugak..

ayin berkata...

wahhhhhhhh! ni yang jeles..jeles... jeles... :)

Liza berkata...

liza suka kalau handbag, charles and keith, harga pun ok

maya amir berkata...

wahh cantekk..serious:)

white rose berkata...

hekhek...

sogan nak bagitau...

pasar malam je kak...

Nia berkata...

Nigina: comel kan..hehe

Faryza: takde peluang nak pakai lagi ni,..Diha conquer..haha

Ain: sama la kita dear.

sz | m.s.s: sama la dgn saya pun, ape brand pun bleh.

wan nurul hezrina: hehe..benda tu? thanks dear!

nieda: thanks dear!!

isabelle: betul2,..cap itik pun i rembat jerk

ana: tu la,..dlm hati ada taman.

Lelord: takpe, lain kali try pulak..hehe

Zety: thanks dear!

Hanie: Diha memang, rajin berebut dgn maknya..haha

Ayu: wah,..mmg brand fav. Ayu yek?

ayin: takpe, bleh beli kat Gin & Jacqie, murah jek..hehe

Liza: owh,..pernah dgr juga brand tu.

maya amir: hehe..lagi cantek sbb free

white rose: ala, akak pun sama jgk..hehe