Khamis, 4 November 2010

Kasut Baby Comel - Beli tapi membazir

Dulu masa aku mengandungkan Diha, aku obsess sangat tengok barang-barang baby ni. 
Antara yang aku suka tengok, kasut-kasut baby yang dikait ni...kiut sangat!






Jadi, aku pun beli la, 2 bulan sebelum Diha lahir
Siap ada topi lagi!
Tapi, tak pernah pakai, sebab Diha tak selesa. Aku rasa tu untuk baby oversea aje yang sesuai kot..huhu..

Apa barang baby yang korang beli, tapi baby tak pakai?

23 ulasan:

*diera* berkata...

baby bip.. teather.. topi baby..
huhuh mia tak suka pakai itu sume

Anna Da Lady berkata...

Akak..cantik sangat kasut2 baby tu...yang pertama tu akak beli kat obesea jugak ke?sweet sangat2...

Kie-yu berkata...

comel :)
tapi tak panas ke sis die nye fabrik tuh?

isabelle berkata...

i jenis yg praktikal. bila nak beli, i make sure boleh pakai. tapi yg x terpakai tu adalah yg kaler pink la...(masa bujang lagi dah gatal beli).hahahaha

p/s: weiii./..comel giler gmbr2 yg u tempek nie...eeeiiii

mummy_ayu berkata...

tu la..bila tgh pregnant tu memang obses ngan barangan baby..
Ayu pun....
kata dah cukup dah shopping..
tapi terbeli jugak..
alhamdulillah semua beli leh pakai...

ana berkata...

klu pakai kat sini panas la kaki kot...

Liza berkata...

sgt2 comel, nasib baik ler takde anak kecik

Nisa' Azman berkata...

Yup, that's rite.. Nisa' pun ade bli ksut baby knitted tue tp Hannah pki sekali je kot..

Well, besides that, Hubby blikn baby playpen Anakku, yet still Hannah xtido kat situ gak.. huhu~..

SHAZA berkata...

alahai comelnya....aah ler, saya pon ada beli kasut jns kait2 ni tp ank tak nak pakai pon.mmg membazir ler...

Faryza berkata...

saya pun kasut juga..beli test besar.bila test lagi tak leh pakai dh.huhuhu sodih mokcik

Hunny berkata...

sangat kiut yerr.. tapi beli sapa nak pakai..:P

white rose berkata...

takde baby...

bibik kakak sy pandai buat...

dia buat skirt barbie, buat topi baby & macam2 lagi...

cantek2 kak...

chugie berkata...

memang cantik sangat nia..

sy dulu suke tengok topi2 atau penutup kepala baby, tp fatin x suka pakai.. so simpan je ler..

Ain berkata...

chantekkkan, ain mmg tak pernah beli untuk anak2 crotchet mcm ni...

satu barang jer ain beli tapi tak pakai, katil baby...

at last hubby hadiahkan kat anak buah dia...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

walker dengan buai..sekejap ajer pakai.buat rugi ajer :p

Eyriqazz berkata...

fuh,kalau beli tu sekejap je kotor....untuk special occasion ok kot beli camtu..

mommie Tia Zahraa berkata...

hehe, btul2 kalu boleh semua benda baby kite nak beli..
I beli botol susu untuk my daughter banyak2, memacam brand, end up dia just pakai 1 jenis botol aje..yang lain still simpan dlm kotak, buat perhiasan..huuuuu~

h4ni3 berkata...

hehe..
memang tak pakai pun topi camtu
ada 3 kot kat rumah (beli + turun temurun) tapi dok simpan jela dlm kotak

Lily berkata...

saya belikan alat mainan utk babies saya cakar-cakar tapi diorang tak suka dan masih suka cakar carpet

ibu emir berkata...

ish i banyak beli baju anak perempuan, even until now pun, tapi at last kasi orang.. just couldnt resist baju comel2 ni :)

anyway, i tak tau pun cs3 tu ape hehehe.. i pakai piknik jer you... mane reti canggih canggih ni

transformed housewife berkata...

ada beli dress yg agak tebal. pakai sekali je lps tu tak pakai2 dah. dress mahal jugak sbb branded. huhu

melayuangkat berkata...

Salam Nia,

Apa khabar semua terutamanya sicomel kita Diha?

Lama Mak Cik tak jengok blog sebab sibuk dengan exams dsb. maklumlah orang tua masuk belajar balik, dan hal rumahtangga dll.

Bila lihat gambar2 kasut yang comel comel ini teringat Mak Cik orang dulu-dulu mengait sendiri kasut anak anak mereka..atau socks.

DrSinga berkata...

adik diha adaaaaaaaaaaa........
later-laterrrrrrr.............