Isnin, 8 November 2010

Aku tak tulis blog hari ni

Hari ni aku tak dapat nak buat entry
Aku kena pergi Putrajaya
Tapi, bukan interview nak kerja gomen, dah tua2 ni, takde nyer gomen nak ambik dah,..hehe.
Lagipun, aku selesa dah kerja sekarang ni.
Ada event aku kena attend, tapi bukan la event macam Friso Family Day atau Vaseline Party. Memang takde goodie bag punya event ni..hehe..
Ni event yang 100% kerja punya.

Ada sesiapa kerja atau akan ada kat Putrajaya hari ni? 

5 ulasan:

isabelle berkata...

my hubs.eh..tapi arini dia kena outstation maa...
i pun dok tunggu2 nak pi putrajaya. nak book bersalin tang sana

Kie-yu berkata...

selamat menjalankan tugas di putrajaya sis :)

ana berkata...

tak gi la ari ni...ana gi putrajaya 22hb ni, ada function gak!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

meh ler lawat kita arini..me pun kt pjaya gk

Farra Dhelina berkata...

wah igtkan nk gi intrview hiks