Khamis, 25 November 2010

Aku kena tipu hidup-hidup

Aku tak pernah kena tipu macam ni..
Orang yang aku percaya sanggup tipu aku
Aku tak tau apa aku nak tulis pun dalam blog aku hari ni
Aku rasa SEDIH mengatasi rasa MARAH aku
Aku cuma boleh tawakal dan berserah pada Allah
Dia saja yang mampu mengubah semuanya..
Nak cakap pada kawan, diaorg akan bosan..
Nak cakap pada suami, dia akan gagal memahami...
Allah saja yang faham....


Betul ke perempuan cepat melatah?

22 ulasan:

Faryza berkata...

sabar ye.. nia.. manusia mmg gitu.. tak suka kan

cik puan akish berkata...

nape nia???wut happen???sape tpu nia..ishhh nk kene lesing itu org!!!

rATu kEBaYA berkata...

ada jugak yg cepat melatah.. tapi tak semualah...

zura@iwan berkata...

sbr byk2...itu la yg perlu...

Hanz berkata...

Pompuan hatinya halus which kadang2 seorang lelaki gagal memahami even suami sendiri. Dia akan kata kita emo sangatlah...adus..tapi takper Nia, kita sekaum, i 'feel' how sad u can be...do be strong & barang yg lepas takmo dikenang..hati manusia kita takleh nak predict..move on dear & take care...hugs..<3

[-suziey-] berkata...

ouh sakitnya hati..

tifa berkata...

Sabar banyak-banyak ye Nia

mrs.spicy berkata...

hurm...sabar yer..mmg mengadu kt allah yang terbaik

*diera* berkata...

bertabah la nia.. tade sapa paham kita.. walau en suami.. kenkadang ader perkara dia tak paham.. kenapa kita akan rasa terganggu.. owh i fell u..

isabelle berkata...

melatah sebab emo la kot. pompuan senang terikut2 dgn perasaan.
harap2 u cpt la recover dr blues mcm tu.kesian u

ana berkata...

nape ni dear? sabar ye...

chugie berkata...

jangan cedih2 k.. biak p depa!

h4ni3 berkata...

Allah saja jugalah yg membalas perbuatan dia.. aminn

nieda berkata...

ala...jgn sedih2 tau

sz | m.s.s berkata...

uhukss...
janganlah sedih2 ye...
semoga orang tu mendapat balasan yang setimpal...tak baik la nak tipu2 ni kan...

psst: meh le citer, kot2 dapat meredakan hati yang bercampur baur rasa tu...

Lily berkata...

SAPA YANG TIPU AKAK TU

MEH SINI SAYA BAGI SEDEBIK

*emosi*

mama_umar_maryam berkata...

ishk nia..what happen?sapela tipu nia nih..hmmm...

maya amir berkata...

kenapa? sabar k.. berserah pada Allah itulaa yg sbaik2nya..

white rose berkata...

yes...
perempuan laaa golongan pertama yg cepat melatah...

belum apa2 je dah mula mengelabah...dah mula syak wasangka yg bukan2...

sy pun punya masalah tentang kawan...
rupanya selama ni juga persahabatn yg terbina adalah tipu semata2...semuanya adalah nak mempergunakan saya je semata2...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

memang sakit hati kena tipu...

Nia berkata...

to all,

aku mintak maaf sangat tak dapat nak balas komen satu2. aku nak lupakan aje benda ni. tapi apa yg pastinya komen2 korang ni memang mengurangkan rasa sedih aku, serius!. thanks ya. sayang korang!!

Marina Fazzly berkata...

org pn sayang akak jugak...huhuhu