Selasa, 2 November 2010

Aku brutal, bukan minah bunga

Aku memang tak berapa minat bunga. Tapi, ada juga bunga yang jadi 'favourite' aku (cerita ape ntah, tak minat bunga, tapi bleh ada favourite pulak!!)
Aku paling suka bunga ni. Namanya 'GERBERA'. Kalau aku silap, bagitau arr..

Ini Ros. Aku bukan tak suka. Tapi, dia cepat sangat layu..

Mak aku baru balik dari Cameron Highland. Borong sayur dan bunga.

Bunga ni cantik. Tapi, aku kurang kenan sikit. Aku suka 'GERBERA' jugak..hehe..

Korang suka bunga apa?

<ALHAMDULILLAH> 
Result di sini


14 ulasan:

rynas berkata...

tak suka rose..
suka bunga tulip warna pink baunya pun wangi 2 minggu ok lagi

ana berkata...

ana suka white rose, blogger tu....eh silap, bunga ros! :P

Kazaztan Team berkata...

suka tgk bunga aje

isabelle berkata...

gerbera lagi cepat layu maaa....
anyway, bunga ni mengingatkan i kpd cintahati la.
nanti i buat entry ehhh..
btw, i love lilies so much!!!

cik puan akish berkata...

suke munge.....munge ros!!!!ros merah + ros puteh....

zura@iwan berkata...

GERBERA ek namanya..hikss..kita pon x tau ...

ermmm x tau suka bunga apa le...hehe..semua bunga suka..haha

sz | m.s.s berkata...

wahhh santekkkk...
tahniah juga dpt hadiah! :)

mama_umar_maryam berkata...

congr8s nia mng bag tu!!hehe,zety suke tulip ;)

Lady SharpShouter berkata...

bunga yg lelaki kacak bg.bolehhh??? hahaha

suka tulip.suka sangat2. :)

white rose berkata...

dah nama blog sy BUNGA ROS PUTIH,
ofkos laaa bunga ros...

bunga2 lain pun suke...
bunga lily, bunga kekwa & mcm2 lagi...

tapi bau bunga ros cameron tak wangi seperti bunga ros di kampung...

cendera jiwa berkata...

perempuan ngan bunga x leh pisah

tukang karut berkata...

aku suker bunga cengkih...

Em's Family berkata...

i suke bunga err errr.. actually tak de bunga ape pun,, i betul2 fail bab2 gardening, bunga bunga ni.. tak pandai :D

Liza berkata...

k liza suka bunga lily :)