Khamis, 7 Oktober 2010

Syoknya MC!

TAK! Sebenarnya tak syok langsung!
Aku makan ubat, makan, lepas tu tido.
Banyak tido aje.
Aku update blog pun En.Suami kata pergi rehat.
Update blog ni kena berfikir, otak jalan.
Pergi la rehat.
Aku terasa nak tanya, aku bukan sakit otak, naper nak rehatkan otak?hehe
Tapi, tak berani, tu soalan cari pasal..hihi..


Pic Source: Andreadams


Bila last korang mc?


18 ulasan:

Dayana Nasir berkata...

bestnye dapat mc...
tapi, bile dah dapat mc, msti rase takbestnye mc ni..haha
manusia2..

Sumijelly berkata...

tahun ni.. aku pecah rekod..
2 hari jer MC...hahahaha

tahun lepas pasal banyak cikit la...hehehe


Sumijelly.com

sekamar rindu berkata...

salam..

moga puan cepat sembuh..

Nordiana Nordin berkata...

tak sihat ke munirah..semoga cepat sembuh..dan sihat seperti sediakala..

tifa berkata...

Tifa hari isnin..food poisoning

ajjah berkata...

haha perlukah daku mention bilakah last i mc and for how long..??? it's super longggg

Ieda Al-Habsyi berkata...

semalam! :)

Marina Fazzly berkata...

jelos tengok akak mc! huhuhu...time akak mc, time tu la semua nk cari akak,boring sungguh.

Nia berkata...

Dayana: tu la, pelik betul manusia ni kan..hehe

Sumijelly: uii,..ko minum Scott emulsion yek Sumi? hehe

sekamar rindu: terima kasih ya..:)

Diana: thanks Diana..sobs..

Tifa: isk..isk..yg sebab open house tu kan.

ajjah: a'ah, memang lama pun..nasib baik ada internet kan

Ieda: alala,..hari ni dah sihat ke ni?

Marina: jeles? percaya la, org bagi duit berapa banyak pun tak mungkin ada yg sanggup berada di tempat akak sekrg ni..huhu..

tukang karut berkata...

time ni la ko nk mintak helikopter kt laki ko...

white rose berkata...

tak pernah MC lgi tahun ni...
tahun lps pun mcm tu...

thn 2008 ade skali...
masa tu dah xtahan sngt, demam sampai seminggu...

DrSinga berkata...

jangan melawan cakap somi!!!
:)

Liza berkata...

2 hari lepas masa check balance cuti baru prasan tak pernah mc lagik tahun nie, alhamdulilah....

Kazaztan Team berkata...

org tgh care tu layan kan aje..

ana berkata...

tak pernah MC sepanjang keje 5 thn kat tempat skrg...tempat lama pernah la. klu demam amik cuti rehat! tak tau nape, malas nak bukak mulut kot minta MC.

transformed housewife berkata...

kena dengar cakap suami tu Nia. lgpun dah dpt mc rehatler. tapi akk faha kalau rasa nak jugak bukak blog. rasa mcm tak lengkap satu hari tak bukak blog kan. hehe

maya amir berkata...

mc best..sakit tu yg tak best..last week dah mc..rase mcm nak mc lagiklaa next week..muahahah

Lily berkata...

last mc: eye infection
tak dapat mc: eye ketumbit