Sabtu, 30 Oktober 2010

Stail berpakaian korang?

Aku tak pernah peduli apa aku pakai. Mak aku kata aku ni asalkan boleh sangkut kat bahu, mesti aku pakai aje. Tapi, aku suka tengok stail orang lain. Terutama sejak aku kenal Ajjah. Dari blog dia aku explore beberapa blog fashion..hehe. Kredit to Ajjah ;)

Stylecovered by Hana (designer Maysaa)

The Style Blog by Yuna Zarai (yes, penyanyi tu)


Apa stail fesyen korang? Atau pun korang macam aku, pakai apa saja yang boleh masuk? haha

12 ulasan:

white rose berkata...

kahkah...

sy pakai ape je yg bole masuk & MUAT...

kalo tak MUAT, macamane nak pakai...

ana berkata...

pki apa saja asalkan menutup aurat...klu tudung x berapa masuk ngan baju pun leh selamba je pki gi keje.hahahahaha

nuraarin-life berkata...

kalau body figure ni macam ala2 model boleh lah berstail sakan.. so berpakaian asalkan selesa di badan lah sekarang

Bella Enveeus berkata...

my style is simple, elegant n cute.. haha ada ke gabungan mcm tu? :D

sz | m.s.s berkata...

heeheh..
takde la stailo sgt ...
samalah saya pun asal boleh pakai, tutup aurat ok sajeee...

zurazari berkata...

me pakai aper yg dan jer...

janji tutup badan n aurat=))

Lady SharpShouter berkata...

pakai ape saje yg rasa kena dengan bdn.tp yg penting selesa n rasa konfiden bl dah pakai tuh.hehe

Myra Jay berkata...

Myra pun sis pakai apa je yg berkenan dihati, biar ringkas asal sopan...

transformed housewife berkata...

kdg2 terlebih lawa (perasanla) kdg2 sempoi sgt. Ntahla stail ikut sika hati asalkan menutup apa yg Islam suruh tutup.

haszuraidah ishak berkata...

hehehe..kekadang ikut mood jugak..kalu rasa nak melaram, then melaram la..tp bnyk yang sempoi ajela..

Hidayah Ismawi berkata...

Kita selalu pakai baju kurung or jubah berseluar or jubah je.. tak pandai stylo2 ... asal menutup aurat dan selesa..

tukang karut berkata...

aku tk suke pakai ape2 time nk tido...hahaha