Selasa, 12 Oktober 2010

Setahun kemudian..

Kiri : Diha setahun dulu. Kecil dan mudah dikendalikan.
Kanan: Diha setahun kemudian. Sangat aktif dan memerlukan kawalan terperinci.

Apa perubahan ketara pada korang atau baby korang setahun kemudian?


14 ulasan:

ana berkata...

yg pasti perubahan raut muka..best tgk wajah anak berubah sbb tu ana letak slide kat blog utk pantau perubahan muka anak every year.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

nuha dah 2 tahun lebih.dan yeay for me sebab dia dah bercerai susu! mudah aku nak buat kerja :p

~ayu.oyie.yuna~ berkata...

Salam kenal d alam maya (",)
Anak sy skrg umo 1thn 7 bulan..sgt2 aktif n lasak..huru hara dibuatnya..hehe..kadang2 rasa nak dia jd baby balik,mudah dikawal..
Jemput ke rumah sy
http://mylilcutie.blogspot.com
;)

ajjah berkata...

setahun lepas, saya masih single. sekarang, masih single. hehe

mrsboan berkata...

kalo dulu adik kena buli kakak/abang...tapi now adik pandai membuli...ekeke..

nieda berkata...

kenangan pic mcm ni..teringat waktu anak masa kecik2 dulu..byk kenangan

mariaariffbaby.com berkata...

same like diha..
dulu senang nak pegi mana2..sebab ecah still baby and behave jek

now..ayoo..leh cabut nyawa nak kejar or dukung minah ni..

Nadiah Sidek berkata...

lebih krg aje la dgn si safiyyah! hehe..

Hidayah Ismawi berkata...

kids grow up so fast in one year kan?

Nia berkata...

ana:a'ah, berbeza betul muka anak kita kan.

ellis: hihi,..tapi kita still kena mengejar dia ellis..hehe

ayuoyieyuna: salam kenal dear! masa dia baby senang nak jaga kan..hihi

ajjah: tahun dpn insha'Allah tidak lagi..

mrsboan: adik pun dah terer sekrg..hehe

nieda: kdg2 sayu masa tgk anak kecik2 kan.

mariaariffbaby: uii,..lepas2 ni takleh dukung selalu, adik punya turn lak lepas ni..hehe

Nadiah: a'ah,..Safiyyah baru birthday hari tu kan?

Hidayah: a'ah,..kita yg semakin tua kan.

h4ni3 berkata...

perubahan ketara...
kaki-kaki mereka yang sangat cepat memanjang.. huhuhu

mana taknya.. maknye pakai kasut saiz 8, bapaknya saiz 10.. anak2? jangan la men'giant'kan diri hendaknya

white rose berkata...

hahahaha....
nape takde soalan tuk anak2 buah???

selalunye mesti ade...

sy membesar dgn anak2 buah sy...
sungguh ketara pembesaran mereka...

dari mula sy mengenal mereka tanpa boleh bercakap sampai laa mereka membebel2 lebih dari sy...


hohohoho...i like it this moment

Liza berkata...

mmg sgt ketara, mula2 senang angkat dan letak, lepas setahun siap kena kejar segala

tukang karut berkata...

tk lame lg ko dpt menantu.....