Ahad, 10 Oktober 2010

Rama-rama didalam perut


Source : Here

Bak kata mat salleh, 'butterfly in stomach'..hehe.
Ini la yang aku rasa sekarang.
Aku ada ..urm..sakit sikit..hehe..
Aku dah pergi check di hospital swasta,
dan juga kerajaan..
Dua-dua pun bagi nasihat yang sama..

Puan kena tunggu lagi seminggu ya..

Adoi,..sesungguhnya aku bukan seorang yang penyabar..
(Tapi, aku sangat kagum dengan doktor-doktor kat hospital Sg. Buloh semalam, aku dapat masuk pun dah dekat nak pukul 1, sebelum tu tak tau dah berapa ramai pesakit diaorg jumpa, tapi diaorg tetap maintain 'cool' aje,..kalau diaorg tu, aku tengok memang penyabar, tak mcm aku..hehe. Semoga hidup mereka diberkati Allah sentiasa.amin..)

Ada tips untuk jadi lebih sabar tak?

10 ulasan:

Kie-yu berkata...

diha nk dapat adik ke sis?
hee :D

DrSinga berkata...

apa ceritaa..
apa ceritaaa..
meh pssstt pssst kat sayaa...
:)

Nia berkata...

Kie Yu: huhu,..doa-doakan la Diha tu dpt cepat adik..hehe

DrSinga: hehe,..lupa lak..doktor. ada email tak?

ana berkata...

wat suspen jer...diha nak dpt adik ker?

kakyong berkata...

sakit apa ni ?

sekamar rindu berkata...

salam..

kalau betul apa yg dikatakan tu Kie-Yu.tu alhamulillah..

white rose berkata...

wallaweii...
diha nak dapat adik...

TAHNIAH akak...

sy berdoa agar diha dapat adik yang ramai...

Nia berkata...

ana:kalau nak dpt adik, tak pyh tunggu seminggu tu, seminit pun dah dpt result..hehe

kak yong: dah confirm nanti, baru bleh letak sini kak, krg kalau tak betul, malu je..hehe..nanti org kata saya paranoid lak

sekamar rindu: saya pun suka kalau betul..huhu. tapi, ini betul2 kes lain..sobs..

white rose: kalau nak dpt adik, akak tak kalut mcm ni..huhu

isabelle berkata...

i pun x sabar nak dgr khabar gembira.
skrg baru terbayang excitement kwn2 masa i nak announce khabar gembira aritu

Nia berkata...

Isabelle: eh, tak, ni bukan cerita pregnant la Belle. hehe